Muzika
10

Jeste li spremni za Mostar Summer Fest?

Klix.ba
Nakon što su objavljena imena izvođača Mostar Summer Festa, festivala urbane muzike, koji se ove godine održava 13. i 14.9.2013. u Mostaru, na SC Kantarevac, iz Festa su dodatno razveselili posjetitelje objavom da će se u petak, 13.9. održati i polufinale 3.muzičkog duela Jäger Music Night 2013, gdje će upravo posjetitelji svojim glasovima odlučiti o pobjedniku i trećem finalisti.

I kao da to nije dosta, iz Mostar Summer Festa poručuju: Osim bendova koje će naše posjetitelje držati na nogama, za sve njih smo pripremili i interaktivnu Chill out zonu u kojoj će moći popiti Bavaria pivo u relaksirajućem lazy bagu, ležajkama i pogledati video projekcije najpoznatijih festivalskih nastupa. Zatim, tu imamo i Mexico korner s meksičkim specijalitetima, koje će svi ljubitelji prave domaće hercegovačke rakije zalijevati s mnoštvom rakija, a za što će biti zadužen Rakija korner. A oni od vas koji budu toliko samouvjereni u svoj glazbeni talent, moći će se okušati u sviranju Jägermeister bubnjeva . Najuspješniji će dobiti i vrijedne nagrade. Bit će tu i atraktivne Jägerette koje će posjetiteljima ponuditi zabavne Jägermeister igre na iPadima. Cijela zona zamišljena je kao mjesto opuštanja i druženja, gdje će posjetitelji moći uživati u Jäger fresh koktelu "citrusnih nota" ili rakijama raznih okusa.

Također, iz Festa naglašavaju da će festivalska vrata oba dana biti otvorena već od 18:00 sati.

"Još želimo najaviti i našeg umjetnika Joška koji će svim najsmjelijim posjetiteljima napraviti urnebesne karikature. I kao poseban dodatak Festu naći ćete udruženje za zaštitu i dobrobit životinja Floki Mostar, koji će nam objasniti nužnost civiliziranja čovjekova/našeg odnosa prema životinjama. A svi će posjetitelji svoje poruke, potpise, želje i pozdrave moći ostaviti na interaktivnom zidu Festa. Na vama je samo da istražite festivalsku zonu i pronađete sadržaje za sebe", dodaju iz organizacijskog tima Mostar Summer Festa.

Sve daljne objave nastavite pratiti putem službene stranice Festa na www.mostarsummerfest.com te putem društvene mreže Facebook "Mostar Summer Fest".

A ako ima onih koji još uvijek nisu kupili svoju ulaznicu, to mogu učiniti na sljedećim mjestima:

Mostar: Maraschino Bar (Mepas Mall), Lounge bar BAZZA, Klub Kariola, Lounge bar Black Pearl, Duradžik (Tabhana, Stari grad), Caffe Bar Caffe Publika, Coco Loco, Caffe Pink.

Čapljina: Caffe bar Hennesy

Ljubuški: Caffe Galerija Kerametal

Čitluk: Caffe Evergreen

Široki Brijeg: Caffe Big Ben

Podsjetimo, na Mostar Summer Festu nastupaju:

13.9.2013., petak: Siledžije (BiH), Zoster (BiH) i Hladno pivo (HR)

14.9.2013., subota: Pešes (BiH), S.A.R.S. (RS) i TBF (HR).