{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jesi li DJ? Želiš nastupiti na Ultri?

13.6.2014. u 12:33
10
2
Jesi li DJ? Želiš nastupiti na Ultri?
10
Sanjaš da si rame uz rame uz svjetske zvijezde elektronske muzike Armina Van Buurena, Carla Coxa, Davida Guettu? Heineken ti pruža mogućnost da osvojiš devedesetominutni nastup na najvećem svjetskom festivalu elektronske muzike Ultra Europe u Splitu.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Heineken je i ove godine pripremio nezaboravno ljeto za sve ljubitelje elektronske muzike i društvenih mreža. Užitci te vode do trodnevnog spektakla u Splitu od 11.7. do 13.07.

Predsjednik stučnog žirija Jasmin Ferović Fera, DJ i producent, pionir elektronske muzičke scene u BiH, je rekao: "Ovo je izuzetna prilika za nove DJ generacije da predstave sebe i BiH na ovakvom mega događaju. Potrebno je da kandidati svoj vlastiti tridesetominutni DJ mix (ni kraći ni duži), snimljen na standardnim DJ spravama, postave na Facebook stranici Heineken BiH. Moguće je postaviti samo jedan mix koji nije moguće mijenjati. Kandidati moraju obratiti posebnu pažnju na to gdje idu, s kakvim će zvijezdama nastupati što predstavlja esencijalnu ulogu u kontekstu kreiranja mixa koji je u ovom slučaju ID/DJ karta pojedinca. Deset polufinalista s najvećim brojem glasova odabrat ćemo putem aplikacije na Facebook stranici Heineken BiH, a nakon toga slijedi DJ workshop na kojem ćemo odabrati troje finalista koji će se natjecati za glavnu nagradu. Ocjenjuju se: DJ nastup, sposobnost rada na različitim DJ spravama (playeri, kontroleri i sl.), self koncept, kontakt sa publikom, karakter-sadržaj dj mix-a, tehnički aspekt i način umiksavanja muzičkih numera".

Osim nastupa na najvećem festivalu elektronske muzike, dobitnik osvaja i paket aranžman koji podrazumijeva plaćeni prijevoz Sarajevo – Split – Sarajevo, hotelski smještaj, prijevoz hotel – Poljud, ulaznice za sva tri dana festivala za sebe i svoja tri prijatelja.

Drugi dio Heineken nagradne igre je okrenut prema posjetiocima Heineken promocija koji također mogu osvojiti nezaboravno putovanje za sebe i svoja tri prijatelja, destinacije je ista. Potrebno je kod s Heineken promocije unijeti u aplikaciju na stranici Heineken BiH na kojoj se može pronaći više informacija.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: