Muzika
0

Jennifer Lopez i Marc Anthony na zajedničkoj turneji

Sarajevo-x.com
Čini se da par Jennifer Lopez i Marc Anthony čini sve unutar bračne zajednice. Naime, glumili su zajedno u filmu i sarađivali međusobno na svojim albumima, a sada razmišljaju o tome da krenu zajedno i na turneju.

"Bračni tim" kako su ih neki mediji nazvali, Jennifer Lopez i Marc Anthony očigledno vole miješati privatno s poslovnim. Osim što su zajedno glumili u filmu "El Cantante" te sarađivali na svojim albumima, sada žele zajedno otići na turneju, prenosi Reuters.

"Jennifer nije nikada imala turneje, a ja to radim cijeli svoj život. Ja sam joj predložio da idemo zajedno na turneju, a s mojim iskustvom joj mogu predočiti kakav je to svijet - turneje. Jennifer je oduvijek htjela ići na turneju, ali nije imala vremena. Zato sada ozbiljno razmišljamo da krenemo na turneju i napravimo spektakl", izjavio je Marc Anthony.

Na pitanja novinara kako uspijevaju držati korak jedno s drugim s obzirom na mnoge angažmane i poslove, Marc je odgovorio da ljubomore nema zbog ljubavi prema poslu.

"Velik i značajan dio našeg odnosa je razumjevanje strasti koju oboje imamo prema ovom poslu. Tako da prirodno dolazi da sarađujemo i profesionalno.", rekao je Marc Anthony.

"El Cantante" je film u kojem Marc Anthony glumi glavnu ulogu, odnosno legendu salse Hectora Lavoea, a Jennifer njegovu suprugu Nildu.

Jučer je izašao i soundtrack za taj film koji će se naći na devetom studijskom albumu ovog pjevača.