O prekidu veze
0

Jennifer Lawrence: Aronofsky je govorio samo o svom filmu, a to nije bilo zdravo

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Nakon manje od godinu dana veze prekinuli su glumica Jennifer Lawrence i reditelj Darren Aronofsky koji je od nje stariji 21 godinu. Iako nisu mnogo govorili o privatnom životu, na javnim događajima izgledali su veoma sretno pa je mnoge ova vijest iznenadila.

Međutim, razlog prekida njihove veze nije velika razlika u godinama, već Darrenov film "Majka" koji ih je zapravo i spojio.

"Izlaziti s rediteljem je drugačije, naročito iz pozicije glumice. Bili smo uvijek zajedno na predstavljanju filma, a kada bismo se poslije napornog dana vratili u hotel film je bio posljednja stvar o kojoj želim razgovarati. S druge strane, on je samo o tome želio razgovarati", rekla je Lawrence tokom intervjua u emisiji "Actors on Actors".

Priznala je kako je pokušavala Darrenu pružiti podršku, ali da je u isto vrijeme molila Boga da bar malo ne misli o tom filmu.

"Shvatila sam da on svoj projekt doživljava poput djeteta. On ga je napisao, zamislio, režirao i usmjerio, a da očigledno nije primjećivao koliko pretjeruje. Nisam željela govoriti o filmu, ali njemu je svejedno to bila jedina tema. Nakon nekog vremena sam shvatila da to nije zdravo i da tako ne mogu dalje", rekla je.