Fanovi su uživali
16

Jelena Rozga oduševila publiku u Skoplju, priredila spektakl za pamćenje

N. C.
(Foto: Press)
(Foto: Press)
Jelena Rozga, jedna od najvećih regionalnih muzickih zvijezda, još jednom je potvrdila svoj neosporni status na muzičkoj sceni, rasprodavši još jedan koncert u okviru svoje regionalne turneje "Minut srca mog".

Arenu "Boris Trajkovski" u Skoplju do posljednjeg mjesta ispunili su obožavatelji koje je regionalna pop-zvijezda stekla tokom svoje dugogodišnje karijere, a silina emocija kojom su je pratili tokom cijelog koncerta potvrđuje da su jedva dočekali da uživo osjete energiju i snažan vokal Jelene Rozge.

Više od dva sata publika je s poznatom Splićankom uglas pjevala hitove poput "Okus mentola", "Nirvana", "Ne tiče me se", "Bižuterija", "Ginem" i brojne druge.

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/shorts/Vh7_M4i6Hd8?app=desktop[/YOUTUBE]

Svoje oduševljenje toplim reakcijama svojih obožavatelja Jelena ne krije pa je vidno uzbuđena podijelila svoje dojmove.

"Hvala Skoplje, na ovakvom predivnom prijemu! Oduševljena sam što smo zajedno stvorili nezaboravnu atmosferu u Areni 'Boris Trajkovski'. Vaša podrška je nešto posebno i uvijek se radujem i uživam u ovim magičnim trenucima koje zajedno stvaramo. Volim vas!", poručila je.

Jelena na turneji nosi kostime domaćeg modnog dvojca eNVy room, koji je za nastavak turneje dizajnirao dva nova kostima. Upravo publika u Skoplju imala je priliku prva vidjeti nove kostime.

Nakon rasprodanih koncerata u Beogradu, Novom Sadu i Skoplju Jelena počinje s pripremama za nastavak svoje regionalne turneje "Minut srca mog". Sljedeći nastup je u Zadru 8. marta, a potom u sarajevskoj "Zetri2. novembra.