"Ti i ja"
73

Jelena Rozga i Saša Matić snimili pjesmu, poslušajte baladu koja je oduševila publiku

I. B.
Youtube/Ti i ja
Youtube/Ti i ja
Nakon četiri godine pauze, srbijanski pjevač Saša Matić obradovao je obožavatelje novim albumom "Dva života", a na njemu se nalazi i duet sa hrvatskom pjevačicom Jelenom Rozgom.

Već prije par dana, Rozga je najavila kako sprema iznenađenje za obožavatelje, a sada je konačno jasno i o čemu je riječ.

Pjesma "Ti i ja" njihova je prva zajednička saradnja, o kojoj su razmišljali godinama unazad.

"Godinama se Saša i ja dogovaramo oko dueta, i evo to se desilo ovom divnom baladom", napisala je pjevačica ispod objave na Instagramu.

Jelena je priznala i kako ju je ova pjesma posebno dirnula.

"Karijera duga više od 25 godina. A svega nekoliko puta zaplakah na pjesmu. Na ovu nisam zaplakala. Plakala sam.. A vama želim samo da osjetite tu istu, moju emociju, na kojoj sam beskrajno zahvalna Saši što je podijelio baš sa mnom", napisala je Jelena.

Pjesma je već izazvala lavinu oduševljenja, a komentari na nju ne prestaju se nizati.

"Dobitna kombinacija", "Vrijedilo je čekati", "Divan duet, čisto da zaokruže godinu", "Dama i gospodin", "Ovo je bajno", pisali su oduševljeni slušatelji.

Na Sašinom novom albumu nalazi se trinaest novih pjesama i jedna stara, a među njima je i pjesma "Nebitno", koju je neposredno prije smrti napisala legendarna Marina Tucaković.