OBN TV
0

Promo / Jelena Karleuša sve šokirala izgledom u Zvezdama Granda

Sve što natjecatelji znaju moraju pokazati sada u trećem krugu Zvezda Granda, jer žiri ima priliku odlučiti i na osnovu pjevanja i samog scenskog nastupa. Jelena Karleuša je ponovno pomakla granice TV pojavnosti kada je sve šokirala izgledom zlatne Kleopatre.

Prije nego su i sami kandidati za Zvezdu Granda u sezoni 2016/17 pokazali svoje vještine pjevanja i nastupanja, polemika se povela oko izgleda Jelene Karleuše. Pjevačica se ovoga puta odlučila odjenuti u zlatno, a na glavi je ponijela istu takvu periku. Aca Lukas je odlučio biti duhovit kao i uvijek te nazvao njenu frizuru lusterom. JK mu je uzvratila istom mjerom ustvrdivši kako izgleda kao da mu je za frizuru stalno zadužen strujni udar. Rasprava o imidžu se nastavila kada je Bosanac primjetio kako jednoj od kandidatkinja na sceni smetaju štikle. Loša procjena veličine štikli dovela je do polemike o centrimetrima i dojmovima. I tajanstvena je osoba imala svoj show, a naravno da je sugovornika pronašla u Jeleni. Viki je ovoga puta podilazila Karleuši, tako da se “Kleopatra“ zapitala je li postala povodljiva? Na kraju je 11 kandidata pronašlo svoju formulu za put u četvrti krug natjecanja i šansu da osvoje jedan od dva automobila koji čekaju pobjednike sezone. Ove sezone jednog će pobjednika odanrati stručni žiri, dok će publika svog favorita odabrati sms porukama.

Podsjećamo sve koji se u sezoni 2017/2018 žele natjecati u Zvezdama Granda i Nekim Novim Klincima da se mogu pojaviti na audicijama u BiH. U Zenici je audicija u hotelu Dubrovnik 19.05., dan kasnije u prostorijama TV OBN, a 21.05. kandidati se mogu pojaviti u BKC-u Tuzla. Prijavljivanje kandidata je na dan audicije, a početak točno u podne.