Po promo cijeni
0

Jednodnevne ulaznice za Mostar Summer Fest su u prodaji

L. R.
Foto: Press
Foto: Press
Zbog velikog interesa i mnogobrojnih upita vezanih za kupovinu jednodnevnih ulaznica, Mostar Summer Fest je odlučio jednodnevne ulaznice pustiti u prodaju nešto ranije nego što je to bilo prethodnih godina.

Jednodnevne ulaznice su u prodaji već danas po promotivnoj cijeni od 25 KM. Idealna su prilika za sve posjetitelje koji ne mogu prisustvovati na sva tri dana festivala.

Mostar Summer Fest, koji će se održati od 27. do 29.6., objavio je i kompletan raspored izvođača po danima:

Foto: Press
Foto: Press

Četvrtak 27.6. otvara lokalni bend KUD Kuvajt, nakon čega se na stageu izmjenjuju fantastični kantautor Matija Cvek i njegovi The Funkesteins, žestoki punkeri M.O.R.T., kućni bend festa Zoster i vladar streaminga Hiljson Mandela

Petak 28.6. plovi u sigurnim rukama peteročlane postave satkane od muzičkih divova svih generacija: Galija, Urban&4, Edo Maajka, Laka, Crni Cerak & Lacku.

Subota 29.6. je rezervirana za finale u kojem nastupaju: Zabranjeno pušenje s 40 godina albuma "Das ist Walter", Mile Kekin prvi put kao solo izvođač, Marčelo kome leđa drži njegov Band, žena i pol Mimi Mercedez i alternativni bend Jufkamental.

Uštedite odmah jer će na dane festivala cijena jednodnevnih ulaznica porasti na 30 KM.

Ulaznice su dostupne na info pultu Mepas Malla u Mostaru, online putem sustava kupikartu.ba i svim prodajnim mjestima agencije kupikartu.ba širom BiH.

Sve informacije o festivalu pratite na službenoj stranici festivala, te FacebookInstagram kanalima festivala.