{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Jazzanova / Alexander Barck konačno u Sarajevu

S
21.2.2005. u 10:40
0
0
Jazzanova / Alexander Barck konačno u Sarajevu
0
Jazzanova / Alexander Barck konačno u Sarajevu
Nakon prvog "neuspješnog" gostovanja Alexandera, čiji je razlog bio kašnjenje aviona i nemogućnost dolaska, ovaj put se nadamo da će Alexander doći na vrijeme i "konačno nas počastiti" zvukom koji svi očekujemo. Nastup DJ Alexandera Barcka zakazan je za 26. februar u klubu Bock.
Organizator se potrudio, da u slučaju problema sa sarajevskim aerodrom, organizuje prevoz do najbližeg aerodroma u Zagrebu ili Beogradu.

26. Februara DJ Alexander Barck će imati svoju premijeru u Sarajevu. Club BOCK će ugostiti Berlinskog DJ-a čiji je trademark široki spektar muzike koja obuhvata retro i moderne zvukove u žanrovima: Jazz, Latin, Drum n' Bass, House i Soul. Producentsko i DJ umijeće kolektiva baziranog u Berlinu sazrelo je tokom jedne decenije u kojoj su izdali mnogobrojne LP (12"), EP, remikse, kao i kroz DJ nastupe u klubovima širom svijeta i na najpoznatijim festivalima kao sto su Montreux Jazz Festival. Ovaj kolektiv je također osnivač visoko-inovativne nezavisne producentske kuće "Sonar Kollektiv". S obzirom da su smatrani jednim od osnivača "Noveau Jazz" zvuka, uživaju
veliku podršku poznatih DJ-eva i producenata kao što su Gilles Peterson, Rainer Trüby, Kruder&Dorfmeister. Više informacija o "Jazzanova" bendu kao i o "Sonarkollektiv" mozete naći na slijedećim web stranicama:

www.jazzanova.net
www.sonarkollektiv.de

26.02.2005 22h, Club "Bock" - Musala bb, Sarajevo
Broj mjesta: ograničen
Kontribucija: 20 KM
Sve informacije na tel: 061/17 22 27 061/20 21 59

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: