"Maybe I'm Amazed"
1

Jamie Dornan otpjevao hit Paula McCartneyja u novom filmu "Pedeset nijansi"

Klix.ba
Objavljena je pjesma za dugoočekivani film "Pedeset nijansi: Oslobođen", u isto vrijeme kad se i popularna romansa počela prikazivati u kinima. Pored brojnih izvođača koji su pjevali u nastavku franšize, zanimljivo je kako je glavni protagonist Jamie Dornan otpjevao hit Paula McCartneyja "Maybe I'm Amazed".

Dornanova izvedba pjesme iz 1970. godine objavljena je kao bonus na albumu svih pjesama iz "Pedeset nijansi: Oslobođen". Glumac u filmu ovu pjesmu izvodi svirajući na klaviru u planinskoj kući.

"Snimali smo scenu u kući kanadske pjevačice Sarah McLachan koja nam je izvela nekoliko svojih pjesama. Svi su bili oduševljeni njenim pjevanjem. Kad je završila svoju izvedbu svi su plakali, a onda su rekli da je red na mene", rekao je Dornan kroz smijeh u intervjuu za ITV Lorraine te dodao: "Morao sam im reći da svi napuste prostoriju".

Ipak, prema mišljenju brojnih kritičara i korisnika društvenih mreža, popularni zavodnik pokazao je kako umije vladati svojim glasom.

Na albumu koji sadrži kompilacije svih pjesama iz popularne franšize naći će se i Jessie J, Julia Mihaels i Hailee Steinfield.

Podsjećamo, "Pedeset nijansi: Oslobođen" režirao je James Foley, reditelj drugog nastavka franšize. Scenarij koji je zasnovan na svjetskom bestseleru E. L. James i ovaj put potpisuje Niall Leonard.

Osim Jamieja Dornana i Dakote Johnson uloge u filmu ostvarili su Eric Johnson, Eloise Mumford, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty, Kin Basinger i Marcia Gay Harden.

"Fifty Shades Freed" od jučer se počeo prikazivati u sarajevskom kinu Cinema City.