Muzika
39

Jacques Houdek ovog vikenda u Sarajevu promovira singl "Nov čovjek"

Klix.ba
Balada "Nov čovjek", za koju tekst i glazbu potpisuje sjajna Aleksandra Milutinović, jedna od najpoznatijih autorica s balkanskih prostora, peti je Jacquesov singl s albuma "Meni za ljubav" kojim najavljuje novi pohod na vrhove muzičkih top lista.

Jacques je izdao i videospot za svoj novi singl, nakon megahitova kao što su "Stotinama godina" i "Srećom imam tebe". Režiju spota potpisuje Mario Šulina (Produkcija Nova) s kojim je Jacques već uspješno sarađivao.

Vrhunski pjevač, nadimka 'The Voice', izuzetno je sretan i zadovoljan novim videospotom i umjetničkim kadrovima koji su zabilježeni u bajkovitom okruženju dvorca Schönbrunn u Beču, a pjesma "Nov čovjek", kako kaže, jedna mu je od najdražih.

Jacques dolazi u Sarajevo ovog vikenda te će u sklopu svoje posjete održati i jednodnevni Masterclass učenicima 'Basics' škole pjevanja.

Svoje iskustvo stečeno dugogodišnjim radom, kao i bogato stručno znanje nesebično će podijeliti sa polaznicima škole pjevanja 'Basics' koju je upravo Jacques prepoznao kao školu od velikog značaja za obrazovanje mladih talenata.

Učenici će ovom prilikom od Jacquesa moći naučiti osnove tehnike pjevanja kroz različite popularne muzičke žanrove kao i male tajne dobrog pjevanja.