Muzika
3

J. Lo, Cristiano Ronaldo, Priyanka Chopra i Nadal u novom spotu legendarnog RedOnea

Klix.ba
RedOne, producent koji je dobitnik Grammy nagrade i koji je pomogao da se Lady Gaga nađe na top listama širom svijeta, okupio je popularne svjetske zvijezde u novom spotu za pjesmu "Don't You Need Somebody".

Tako se u videospotu koji je postavljen na Youtubeu nalaze Jennifer Lopez, Cristiano Ronaldo, Priyanka Chopra, Akon, Mila Jovovich i Ryan Seacrest.

Ritmičnu pjesmu "Don't You Need Somebody" zajednički su otpjevali Enrique Iglesias, R. City, Serayah i Shaggy. U spotu Lopez, Ronaldo, Chopra, Nadal i drugi pjevuše tekst pjesme koja je označena kao Choprin povratak na scenu.

Nadir Khayat, poznat i kao RedOne, švedski je producent, pjevač i tekstopisac. Sarađivao je sa brojnim muzičkim zvijezdama poput Lady Gage, Michaela Jacksona, U2, Nicki Minaj, Jennifer Lopez, Pitbulla, Enriquea Iglesiasa, Shakire, Wyclef Jeana, Mariah Carey, Paulina Rubioa, Mylene Farmera, Inne, Alexandre Burke, Austina Mahonea, One Directiona, Marca Anthonyja, The Band Perryja, Princea Roycea, Roda Stewarta i mnogih drugih.