{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izvučeni dobitnici ulaznica za No-Nu Mo-Fu Music Happening

S
27.5.2005. u 08:23
0
0
Izvučeni dobitnici ulaznica za No-Nu Mo-Fu Music Happening
0
Izvučeni dobitnici ulaznica za No-Nu Mo-Fu Music Happening
Sarajevo-X portal je u okviru nagradne igre poklonio svojim posjetiocima 10 ulaznica za No-Nu Mo-Fu Music Happening, koji se održava sutra, 28. maja u BKC-u.
U nagradnoj igri je učestvovalo 57 posjetitelja Sarajevo-X portala, a po jednu ulaznicu za No-Nu Mo-Fu Music Happening dobili su:

Karačić Boris
Mersad Osmančević
Selma Sarajlić
Enis Bašagić
Aida Čengić
Ismedin Grahić
Maja Hadžiosmanović
Berina Hamzić
Faruk Omanović
Amila Lačević

Svi sretni dobitnici svoje ulaznice mogu preuzeti u subotu prije koncerta na blagajni BKC-a uz predočenje lične karte ili nekog identifikacionog dokumenta.

No-Nu Mo-Fu Music Happening

U subotu 28. maja u Bosanskom kulturnom centru, s početkom u 20.30, održat će se No-Nu Mo-Fu Music Happening.

Ovaj jednodnevni muzički događaj predstavit će raznovrstan program u skladu sa aktuelnim dešavanjima na svjetskoj i domaćoj muzičkoj sceni. No-Nu Mo-Fu je rađen u koprodukciji Gramofona i francuskih kuća Compöse, Compost, Dissident i Marsatak koje će predstaviti svoje aktuelne projekte. Iz Francuske dolaze Nicolas Cante sa svojim projektom Niköll, potom Selecta Cab i Alif Tree. Bosanskohercegovačku domaću scenu predstavit će svojim premijernim nastupom Basheskia + Edward EQ, a za kraj večeri najavljen je nastup zeničko-sarajevskog benda Dubioza kolektiv. Cjelokupan program pratit će video radovi bh. i francuskih umjetnika.

Ulaznice za No-Nu Mo-Fu mogu se nabaviti po cijeni od 10 KM kod uličnih prodavača i na blagajni BKC-a (radno vrijeme od 10.00 do 20.00). Realizaciju projekta pomogao je Francuski kulturni institut iz Sarajeva, te nekoliko radiostanica iz Francuske.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: