{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Izvučeni dobitnici ulaznica za No-Nu Mo-Fu Music Happening

S
27.5.2005. u 08:23
0
0
Izvučeni dobitnici ulaznica za No-Nu Mo-Fu Music Happening
0
Izvučeni dobitnici ulaznica za No-Nu Mo-Fu Music Happening
Sarajevo-X portal je u okviru nagradne igre poklonio svojim posjetiocima 10 ulaznica za No-Nu Mo-Fu Music Happening, koji se održava sutra, 28. maja u BKC-u.
U nagradnoj igri je učestvovalo 57 posjetitelja Sarajevo-X portala, a po jednu ulaznicu za No-Nu Mo-Fu Music Happening dobili su:

Karačić Boris
Mersad Osmančević
Selma Sarajlić
Enis Bašagić
Aida Čengić
Ismedin Grahić
Maja Hadžiosmanović
Berina Hamzić
Faruk Omanović
Amila Lačević

Svi sretni dobitnici svoje ulaznice mogu preuzeti u subotu prije koncerta na blagajni BKC-a uz predočenje lične karte ili nekog identifikacionog dokumenta.

No-Nu Mo-Fu Music Happening

U subotu 28. maja u Bosanskom kulturnom centru, s početkom u 20.30, održat će se No-Nu Mo-Fu Music Happening.

Ovaj jednodnevni muzički događaj predstavit će raznovrstan program u skladu sa aktuelnim dešavanjima na svjetskoj i domaćoj muzičkoj sceni. No-Nu Mo-Fu je rađen u koprodukciji Gramofona i francuskih kuća Compöse, Compost, Dissident i Marsatak koje će predstaviti svoje aktuelne projekte. Iz Francuske dolaze Nicolas Cante sa svojim projektom Niköll, potom Selecta Cab i Alif Tree. Bosanskohercegovačku domaću scenu predstavit će svojim premijernim nastupom Basheskia + Edward EQ, a za kraj večeri najavljen je nastup zeničko-sarajevskog benda Dubioza kolektiv. Cjelokupan program pratit će video radovi bh. i francuskih umjetnika.

Ulaznice za No-Nu Mo-Fu mogu se nabaviti po cijeni od 10 KM kod uličnih prodavača i na blagajni BKC-a (radno vrijeme od 10.00 do 20.00). Realizaciju projekta pomogao je Francuski kulturni institut iz Sarajeva, te nekoliko radiostanica iz Francuske.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: