Evo gdje sve nastupa
456

Iz Sarajeva kreće turneja Lepe Brene "Imam pesmu da vam pevam", a potom obilazi druge bh. gradove

D. J.
Foto: Press
Foto: Press
Nakon duže pauze Lepa Brena se vraća velikim koncertima i turnejama.

Turneja "Imam pesmu da vam pevam" kreće iz Sarajeva gdje će održati dva koncerta u Zetri, 20. i 21. aprila za koji će biti pravi spektakl s obzirom da Lepa Brena kroz svoju karijeru, kako navode organizatori, uvijek postavljala standarde i išla korak ispred drugih.

Pored Sarajeva Lepa Brena najavila je i koncert u svom rodnom gradu Brčkom, zatim u Prijedoru, Mostaru, a za jesen je najavila koncerte u Zenici, Laktašima i Tuzli.

"Ja dugo nisam radila ovako velike koncerte, odlučila sam da krenem ove godine, nekako sam se resetovala, odmorila. Pripremamo dosta toga novog i zanimljivog. Bit će to jedna fantastična produkcija koja će biti obogaćena cijelom pričom koja prati ovaj 21 vijek. Neću da hvalim i pričam previše, neka svi koji žele dođu i vide šta smo to pripremili". Lepa Brena je najavila i nove pjesme koje bi se trebale objaviti uskoro, a poslije nove godine najavljuje i novi album.

U toku su posljednje pripreme za koncerte u Sarajevu gdje će uz svjetsku produkciju, specijalne efekte i na posebno pripremljenoj najvećoj sceni koja je do sada viđena u Zetri izvest svoje najveće hitove.

Svi oni koji svoje karte još nisu kupili mogu ih kupiti putem sistema kupikartu.ba te putem oficijalnih lokalnih prodajnih mjesta u Sarajevu, na platou Skenderije i u Ferhadiji.