Muzika
0

"Ispočetka" novi album Dine Merlina

Sarajevo-x.com
Danas je svečano potpisan ugovor između Dine Merlina i diskografske kuće Croatia Records. Ova kompanija je izdavač novog albuma Dine Merlina za Hrvatsku i Sloveniju. Novi album nosi naziv "Ispočetka", a uskoro bi trebao biti i objavljen.

Dugogodišnji urednik Croatia Recordsa Siniša Škarica i predsjednik uprave ove diskografske kuće Želimir Babogredac osvrnuli su se na dosadašnju suradnju sa Dinom Merlinom, započetu još albumom "Fotografija".

Podsjetili su se i kako je album "Sredinom", čiji je izdavač za Hrvatsku takođe bila Croatia Records, prodat u rekordnom tiražu, te iskazali svoje veliko zadovoljstvo što je plodna suradnja sa ovim umjetnikom obnovljena skorašnjim izlaskom albuma Ispočetka.

Dino Merlin otkrio je i nešto više detalja vezanih uz naziv predstojećeg albuma:

"Moja karijera kao da je određena četverogodišnjim ciklusima. Svaki put kada je preda mnom novi album, osjećam se kao da započinjem neko novo poglavlje. Međutim, za mene “ispočetka” znači mnogo više. U životu ne postoji kraj, postoji samo novi početak.”

U završnoj su fazi i pregovori sa izdavačima koji će album Ispočetka objaviti u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji. O kojim se diskografskim kućama radi, javnost će biti obaviještena uskoro.