{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Intervju sa grupom Leut Magnetik na E Music Magazinu radija 202

S
10.2.2006. u 21:42
0
0
Intervju sa grupom Leut Magnetik na E Music Magazinu radija 202
0
Intervju sa grupom Leut Magnetik na E Music Magazinu radija 202
«E MUSIC MAGAZIN» možete slušati svake nedjelje od 20.00h na radiu 202 (93.1FM). Ove nedjelje urednici emisije pripremili su vam nešto nevjerovatno, vjerujte to je samo blago rečeno.
Već u prvim minutama EMM-a očekuje vas ekskluzivni intervju sa hrvatskom grupom «Leut Magnetik». Ipak odgovore na pitanja o njihovim albumima, nominaciji za Best Act MTV Adria na Europian Music Awards-u, te da li vole jesti čokoladu kada su tužni morat ćete ipak otkriti u nedjelju. Imat ćete priliku preslušati 4 pjesme sa njihovog zadnjeg albuma «Leut Magnetik», a ako budete dobri, iskreno dobri možda vas i počaste sa par pjesama njihovog prvog albuma «Bb 12».

I dok vas polako izvlače iz vaših najdubljih maštanja o sexu i upravo onoj djevojci, slatka Nadža u rubrici «Freaky and Funky» impresionirat će vas informacijama o Ibizi, šta vas tamo čeka i koliko je zapravo Ibiza daleko od nas.....

Daju vam nevjerovatnu šansu da otkrijete zašto je zapravo Depeche Mode grupa koja je opstala u vremenu i zašto su tako uporno dobri, zašto svinjama orgazam traje 30 min. i ko zna, možda tu negdje pronađete sebe. «E MUSIC MAGAZIN» radio 202, nedjelja 20.00h, slušajte, možda se i oduševite.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: