Album uživo
49

Indira Levak izabrala Sarajevo za prvi grad u kojem će promovisati svoj solo album

Klix.ba
Indira Levak
Indira Levak
Karizmatična hrvatska pjevačica Indira Levak promociju svog prvog samostalnog albuma i prvu izvedbu pjesama uživo zakazala je u Sarajevu.

Prvi put pjesme s novog albuma Indira će u Sarajevu otpjevati u klubu Cinemas Sloga 20. aprila 2018. godine.

"Sarajevo je prvi grad u regiji koji sam izabrala za prvu promociju mog samostalnog albuma. Volim boraviti u ovom predivnom gradu, volim ove ljude, hranu, kulturu... Volim tu toplu i posebnu 'sarajevsku dušu' i zato prije svih drugih gradova poželjela sam pjesme otpjevati mojoj raji u Sarajevu", poručila je Indira danas poznata pod imenom Indira Forza.

Tamo gdje dolazi Indira stanuju veselje, zabava i pozitivna atmosfera. Na koncertima plešu i Indira i plesačice i publika. Zato ne propustite osigurati svoje mjesto i uživati u koncertu.

Indira godinama kroz rad u grupi Colonia, a sada kroz samostalnu karijeru osvaja svojim pjesmama, zaraznim optimizmom i jamči odličan provod na svim svojim nastupima. Ona je sigurno je jedno od najenergičnijih imena muzičke scene a svoju pozitivnu energiju i vrhunski performans daruje publici na svakom od nastupa.

Osim svojih i pjesama koje je pjevala u grupi Colonia i koje i danas pjeva na svojim nastupima Indira u Sarajevu prvi put uživo pjeva i svoje samostalne pjesme, pjesme s novog samostalnog albuma.

Svaka pjesma pokazuje drugačiji karakter, ali energija je uvijek prepoznatljiva i potvrđuje karizmatičnost i snagu ove pjevačice. Indira ide ukorak s trendova, ali im ne robuje, a njena vjerna publika u svakoj pjesmi osjetit će njenu jedinstvenu energiju i karizmu.

"Jako sam uzbuđena i ne mogu dočekati koncert u Sarajevu. Prvi put s vama ću podijeliti i zajedno zapjevati svoje nove pjesme. Podijelit ću s vama ono najvažnije, pjesme na kojim sam sa svojim timom radila sve ove mjesece. Želim vas u što većem broju , dođite i podijelite radost zbog izlaska mog novog albuma sa mnom u klubu Cinemas Sloga u Sarajevu 20.4.2018.Vidimo se i voli vas Ira", poručila je pjevačica.