Odlična saradnja
243

Indira Levak i Dženan Lončarević objavili duet: Poslušajte pjesmu "Lopovi u tami"

N. C.
Dženan Lončarević i Indira Levak
Dženan Lončarević i Indira Levak
"Lopovi u tami" je prva saradnja i duetska pjesma koju izvode Indira i Dženan Lončarević.

"Na prvo slušanje oduševila me energija, tekst i glazba koju potpisuju Neno Ninčević i Miroslav Buljan. Rekla sam ovo je moja pjesma i želim je otpjevati, ali sam jednako tako osjetila da je to duetska pjesma. Nakon konzultacija i kraćeg razmišljanja zaključili smo da u pjesmi želimo Dženana Lončarevića. Vrhunskog pjevača, kolegu, čovjeka koji osjeća i živi glazbu . Sretna sam što je čim je čuo pjesmu pristao na duet i što su se naši glasovi tako dobro stopili u ovoj pjesmi. Jako sam ponosna na našu suradnju i jedva čekam čuti reakcije publike diljem regije, želim da ju zapjevamo zajedno na koncertima", ispričala nam je Indira uoči premijere pjesme i spota.

Pjesme "Lopovi u tami" prikazuje talente oba umjetnika u punom sjaju. Vrhunski izvođači s karizmom, melodija puna emocija i stihovi u kojima se svatko može prepoznati zasigurno će ispuniti očekivanja Indirine i Dženanove publike.

"Svaki muzičar već na prve taktove zna je li to to, a ja sam odmah kad mi je Miro poslao pjesmu znao da je želim snimiti. Volim Indirinu energiju, tu pozitivu i veselje koje nosi sa sobom. Indira je vrhunski profesionalac, uživao sam u suradnji i vjerujem da ćete to čuti na prvo slušanje", rekao nam je Dženan, pjevačka regionalna zvijezda i jedan od najljepših muških glasova na estradi.

Atraktivni duet ovih vrhunskih izvođača prati i jednako atraktivan spot sniman u prekrasnoj Villi Asteria u Fažani, a potpisuje ga redateljica Sandra Mihaljević .

Uz Indiru i Dženana su i za ovaj spot bili dugogodišnji saradnici, provjerena ekipa vrhunskih stručnjaka. Ekipa iz salona Vikler i ruž osmislila je novu atraktivnu frizuru za Indiru, a glamurozni styling izvođača potpisuje Marko Grubnić.

"Uživali smo u snimanju, odličnoj atmosferi za koju se pobrinula Indira i svemu što villa pruža. Prekrasna je, funkcionalna i savršene estetike, kao da sam je sama dizajnirala, jedva čekam otići na jedan hedonistički vikend i odmoriti se, to i vama preporučujem", zahvalila je Indira vlasnicima ville Asteria na ukazanom gostoprimstvu.

Cijela ekipa uživala je u luksuznom ambijentu ville Asteria u Fažani. Minimalistički enterijer ove luksuzne ville pozicionirane tik uz more s pogledom na Brijune koji ostavlja bez daha, savršena je kulisa za regionalni duet na koji smo dugo čekali.

"Vjerujemo da će “Lopovi u tami “ postati neizostavna pjesma za sve vaše zabave i radijske stanice regije dragi ljudi. Da ćemo je pjevati zajedno za kraj ove godine i početak Nove 2024. godine. Nestrpljivo iščekujemo čuti kako je pjevamo zajedno na koncertima i na dočeku Nove 2024, s Indirom na dočeku na trgu u Puli ili u hotelu Evropa u Sarajevu s Dženanom", poručili su nam Indira i Dženan uoči premijere.

Tekst pjesme "Lopovi u tami" potpisuje hitmejker Neno Ninčević, glazbu i aranžman Miro Buljan, redateljica spota je Sandra Mihaljević.