|

Promo
/
Importanne centar slavi osmi rođendan uz Željka Samardžića

Importanne centar slavi osmi rođendan uz Željka Samardžića
0
Sponzorirani članak
26.4.2018. u 13:15
0
komentara
0

dijeljenja
Importanne centar slavi osmi rođendan uz Željka Samardžića
Importanne centar, omiljeno mjesto velikog broja građana, 05.05. i 06.05.2018.godine proslavlja 8. godišnjicu od svog otvorenja. Osam godina je prošlo od otvorenja, a danas je Importanne centar jedan od najistaknutijih i najpopularnijih objekata našeg glavnog grada i nezaobilazno mjesto za kupovinu i rekreaciju.
Iz Importanne centra su se i ove godine potrudili da naprave poseban ugođaj za svoje posjetitelje i da naprave proslavu koja će ostati zapamćena.

U subotu od 12 sati za najmlađe počinje velika zabava sa Pčelicom Majom, a tu su i Minnion i Pony. U nedjelju od 13 sati Vas očekuje zabava sa omiljenim likovima, Mašom i Medom.

Od 20 sati na platou ispred Centra nastupa jedan od najpopularnijih umjetnika na prostoru Balkana i omiljeni gost mnogih gradova na ovim prostorima, Željko Samardžić.

"Potrudili smo se da našim posjetiteljima i građanima Sarajeva, kao i gostima našeg grada poklonimo proslavu koja će se pamtiti i u kojoj će moći uživati svi. Ovog puta našim posjetiteljima poklanjamo koncert jednog od najpopularnijih imena muzičke scene i umjetnika kojeg vole sve generacije. Čast nam je i zadovoljstvo što će upravo na našoj proslavi nakon toliko godina nastupati gospodin Željko Samardžić. Naše prodavnice će napraviti poseban ugođaj za sve posjetitelje i pobrinuti se da njihovi kupci imaju razloga da sa osmijehom napuste Importanne centar. Sa nestrpljenjem očekujemo da proslava počne zajedno sa našim dragim gostima", saopštili su iz marketinga Importanne centra.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Komentari na članak su isključeni.