Uz muziku i zabavu
0

Promo / Importanne centar slavi osmi rođendan uz Željka Samardžića

Importanne centar, omiljeno mjesto velikog broja građana, 05.05. i 06.05.2018.godine proslavlja 8. godišnjicu od svog otvorenja. Osam godina je prošlo od otvorenja, a danas je Importanne centar jedan od najistaknutijih i najpopularnijih objekata našeg glavnog grada i nezaobilazno mjesto za kupovinu i rekreaciju.

Iz Importanne centra su se i ove godine potrudili da naprave poseban ugođaj za svoje posjetitelje i da naprave proslavu koja će ostati zapamćena.

U subotu od 12 sati za najmlađe počinje velika zabava sa Pčelicom Majom, a tu su i Minnion i Pony. U nedjelju od 13 sati Vas očekuje zabava sa omiljenim likovima, Mašom i Medom.

Od 20 sati na platou ispred Centra nastupa jedan od najpopularnijih umjetnika na prostoru Balkana i omiljeni gost mnogih gradova na ovim prostorima, Željko Samardžić.

"Potrudili smo se da našim posjetiteljima i građanima Sarajeva, kao i gostima našeg grada poklonimo proslavu koja će se pamtiti i u kojoj će moći uživati svi. Ovog puta našim posjetiteljima poklanjamo koncert jednog od najpopularnijih imena muzičke scene i umjetnika kojeg vole sve generacije. Čast nam je i zadovoljstvo što će upravo na našoj proslavi nakon toliko godina nastupati gospodin Željko Samardžić. Naše prodavnice će napraviti poseban ugođaj za sve posjetitelje i pobrinuti se da njihovi kupci imaju razloga da sa osmijehom napuste Importanne centar. Sa nestrpljenjem očekujemo da proslava počne zajedno sa našim dragim gostima", saopštili su iz marketinga Importanne centra.