Muzika
0

Ima 47 godina i 20 tetovaža posvećenih bendu One Direction

Klix.ba
Iako ima 47 godina, Britanka Jayne Bailey se ponaša kao tipična obožavateljica boy benda One Direction. Svoju opsesiju mladim muzičarima ponosno pokazuje na 20 tetovaža sa motivima benda.
One Direction
One Direction

Ova majka i nekadašnja menadžerica jednog ugostiteljskog lokala je dosad potrošila više od 400 eura na tetovaže, a kaže da se ne namjerava zaustaviti. Posljednju tetovažu posvetila je filmu "This Is Us", objavljenom u augustu.

Njena 13-godišnja kćerka Aisling također je fan benda One Direction, a zidovi njihove kuće u Wolverhamptonu prekriveni su posterima. Mama Jayne ne krije da je okolina često kritikuje, ali ona odgovara: "Sviđa mi se bend. Mislim da su sjajni i ovo je nešto što moja kćerka i ja možemo zajedno raditi. Ljudi bulje u mene, ali sam se navikla. Dovoljno sam zrela da znam želim li tetovažu ili ne. I prije sam se tetovirala. Voljela bih da mogu uraditi još tetovaža, ali zasad nemam novca".

Bailey dodaje da bi joj veoma teško palo kad bi se One Direction raspao. Imala je priliku da jednog od članova ovog englesko-irskog benda upozna i on joj se potpisao na novčanicu od 10 funti i duksericu.

Sa kćerkom je jednom prilikom dvije noći kampovala čekajući ulaznice za koncert u LG Areni u Birminghamu.

"Uspjele smo doći do karata za prvi red, tako da je to bio dobar potez", kaže ova žena.