Nova pjesma
26

Ilma Karahmet zablistala na 71. Zagrebačkom festivalu sa novom pjesmom "Ne otvaraj mi kofer"

D. J.
Večeras je bila večer koja je obilježena sjajem i talentom na 71. Zagrebačkom Festivalu, a posebno je zasjala Ilma Karahmet, poznata po svojoj nevjerojatnoj vokalnoj sposobnosti i osvajanju srca publike.

Ova iznimna pjevačica stupila je na scenu s pjesmom "Ne Otvraj Mi Kofer", čije stihove potpisuje talentirani Ante Pecotić, dok je na muzici radio u suradnji s Darkom Dimitrovim.

Ilmin dolazak na ovaj prestižni festival nije samo bio trenutak izvođenja nove pjesme, već i najava nadolazećeg albuma koji će ugledati svjetlo dana krajem maja. Poznato je da je na ovom albumu radila s provjereno najboljim timom muzičkih stručnjaka, što neizbježno sugerira da nas očekuju ljetni hitovi koji će obilježiti ovu muzičku sezonu.

Ilma je svojim fanovima podarila uvid u ovo muzičko putovanje i putem svoje društvene mreže Instagram, gdje je objavila sliku u predivnoj plavoj haljini, u društvu svog menadžera Dejana Malica. Uz fotografiju, napisala je opis "Diva je spremna", sugerirajući samopouzdanje i uzbuđenje zbog onoga što slijedi. Obožavatelji nisu mogli sakriti svoje oduševljenje, ispod fotografije su se nizali komentari poput "Predivna kao i uvijek", "Wow", "Najljepši slavuj". Ova večer nije samo bila običan nastup na festivalu, već je predstavljala spoj talenta, strasti i nestrpljivog iščekivanja novih muzičkih dostignuća koja će Ilma Karahmet podijeliti sa svijetom.