{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Ilma Karahmet snimila bajkoviti spot za novu pjesmu "Ne zovi me tugo"

14.7.2017. u 12:34
767
78
Ilma Karahmet snimila bajkoviti spot za novu pjesmu "Ne zovi me tugo"
767
 
Kada je kao 13-godišnjakinja 2013. godine nastupila na X Factoru i izvela pjesmu "Ima jedan svijet", malo ko je ostao ravnodušan na anđeoski glas Ilme Karahmet.
Nevjerojatna energija i glas koji je izašao iz nje ostavio je bez daha žiri i publiku. Pljesak i oduševljenje koje je ova samozatajna djevojčica dobila bio je znak da je muzika put kojim treba ići dalje.

Veliki trud i rad dao je rezultat pa danas, četiri godine kasnije, Ilma predstavlja novu pjesmu "Ne zovi me tugo". Veliki talent ove mlade djevojke prepoznao je jedan od najboljih autora u BiH, Amil Lojo koji je napisao ovu pjesmu za nju.

Bajkoviti spot koji je sniman na vodopadu Kravice u Hercegovini osmislili su zajedno s mladom ekipom Area 7 Entertainment, objavio je Menart."Čim mi se Amil Lojo javio, rado sam se odazvala pozivu za saradnju. Ponudio mi je nekoliko pjesama, ali smo na kraju zajedno izabrali pjesmu 'Ne zovi me tugo'. Odmah sam ju zavoljela i jako smo se trudili oko nje od samog početka i iskreno se nadam da će se i mojoj publici dopasti jer je pjesma predivna i energična. Uživala sam i na snimanju spota, cijela ekipa je bila izuzetno profesionalna. Svi smo dali sve od sebe da ovu bajkovitu priču prenesemo na ekran", rekla je Ilma.

Samo riječi hvale za mladu Ilmu imao je Amil koji je rekao da mu je bilo veliko zadovoljstvo raditi s ovakvim talentom:

"Naravno da mi je bilo veliko zadovoljstvo raditi s Ilmom. Ona je zaista jako talentirana i ima prelijep glas. Pjesmu 'Ne zovi me tugo' sam radio baš namjenski za nju i prilagodio njenim glasovnim mogućnostima. Mislim da smo s ovom pjesmom i pronašli neki muzički pravac u kojem bi njena karijera trebala ići. Iskreno se nadam da će se publici svidjeti rezultat jer smo u ovaj projekt uložili jako puno rada i truda", rekao je Lojo.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li ste zadovoljni kvalitetom kulturnih manifestacija u BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: