RTL zvijezde
88

Ilma Karahmet opet izazvala ovacije publike i žirija i dobila maksimalan broj bodova

Piše: L. K.
Studio je ponovo odjekivao pljeskom nakon što je osamnaestogodišnja Ilma Karahmet tokom nastupa na showu "RTL zvijezde" izvela pjesmu grupe Magazin "Kako sam te voljela".

Član žirija Jacques Houdek nije mogao dočekati kraj nastupa te je na početku refrena uzviknuo "Wow" a ostatak žirija nije mogao sakriti oduševljenje izvedbom te su kraj pjesme dočekali velikim pljeskom na nogama.

"Ilma ti imaš sve. Zvijezda je rođena ljudi. Ono najljepše kod tebe je što se sve čini tako lako. Ne mogu ti naći manu, mislim da je ovo nastup večeri i tehnički i emotivno.. snažno sam ti vjerovao u svaku riječ", rekao je njen mentor Jacques dodavši da bi pjesmu trebala obraditi.

"Jacques je rekao pravu stvar, zvijezda je rođena. Usudiću se reći, neka mi niko ne zamjeri, ali ti imaš neki potpis u glasu kao Kemal Monteno", rekla je Nina Badrić.

Ilma je dobila maksimalan broj bodova i pohvale žirija, te je nasmijana napustila binu i otišla u backstage gdje ju je čekao njen muž Sedin.

"I ovaj put su emocije učinile svoje da ovaj nastup bude topao i pun ljubavi. Hvala svima koji me pratite i podržavate sve ovo vrijeme", napisala je Ilma na svojoj Facebook stranici.