I Rihanna nastupa na Obaminoj inauguraciji

S
Sarajevo-x.com
23.12.2008. u 15:40
0
0
I Rihanna nastupa na Obaminoj inauguraciji
0
I Rihanna nastupa na Obaminoj inauguraciji
Popularna pjevačica Rihanna pridružiće se svojim kolegama na svečanosti prilikom inauguracije novog američkog predsjednika Baracka Obame.
Dvadesetogodišnja Rihana nastupiće kao zvijezda večeri na koncertu u organizaciji Asocijacije diskografskih kuća SAD-a (RIAA) čija će cjelokupna zarada biti poklonjena organizaciji Fedding America koja se brine o siromašnim i gladnima.

Koncert će biti održan u Washingtonu na večer 20. januara kad novi američki predsjednik Obama preuzima dužnost od Georgea W. Busha.

'Oduševljeni smo što imamo Rihannu tu večer jer to znači da ćemo prikupiti još više novca za one kojima je prijeko potreban', izjavila je Vicky Escara, predsjednica organizacije Feeding America magazinu 'Acces Hollywood'.

Lista slavnih koji će tu večer nastupiti još uvijek se povećava, a zasad su tu pored Rihanne, Aretha Franklin, Kanye West i Sting.

Cijela Amerika, a dobrim dijelom i ostatak svijeta od novog američkog predsjednika očekuju promjene, posebno Afroamerikanci koji su veoma ponosni na 'svog čovjeka' na vrhu jedne od najmoćnijih zemalja na svijetu.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: