Muzika
0

"I prašinu u zlato pretvara": Novi spot Josipe Lisac je "Tu"

Klix.ba
Poznata hrvatska pjevačica Josipa Lisac objavila je novi video za pjesmu "Tu" kojim najavljuje novi studijski materijal.

Nešto manje od četiri mjeseca bilo je potrebno reditelju Zoranu Pezi i produkciji Plavog filma da iznjedre spot koji je premijerno prikazan sinoć u programu CMC televizije.

Autor, aranžer i producent pjesme je Srđan Sekulović Skansi, koautor teksta je Saša Antić (TBF), dok je Maro Market bio zadužen za klavijature, gudače i sample-ove.

"Videospotovi su oduvijek bili važni, a čini mi se da su u današnje vrijeme, u vrijeme postojanja društvenih mreža i Youtubea, još više dobili na važnosti. Koliko je važan zvuk, toliko je važna i atmosfera slike", komentirala je Josipa početkom jula prigodom snimanja spota za singl "Tu".

U međuvremenu, pjesma je vrlo zapaženo plovila radijskim frekvencijama, a krajem augusta je u emisiji "Svijet diskografije" Hrvatskoga radija Josipi Lisac za novu pjesmu uručena nagrada "Hit mjeseca".

Izlaskom singla "Tu" polovinom juna, a sada i spotom, najavljen je rad na novom materijalu koji bi trebao izaći sljedeće godine u izdanju Croatia Recordsa. Pjevačica je već snimila pjesmu "Moja magija" koju ćemo imati priliku čuti uskoro.

Josipa Lisac će 5. decembra u zagrebačkom Domu sportova održati svoj tradicionalni "Koncert posvećen Karlu Metikošu", njenom preminulom partneru.