Sjajna atmosfera
0

Hrvatska pjevačica Indira Levak napravila show na "Kinđetovom mostu"

D. J.
Na "Kinđetovom mostu" na Skenderiji sinoć je nastupila jedna od najpopularnijih hrvatakih pjevačica Indira Levak, poznatija kao Indira Forza.

Večer koja je počela sa velikim hitovima u interpretaciji mladog poznatog zeničanina Hanada Džehverovića, nastavila je energična Indira uz dobro poznate hitove "Za tvoje snene oči", "Plamen od ljubavi", "Atlantida", "Budi mi zbogom" i mnoge druge.

Uvijek puna snage, pozitivne energije, plesa i fantastičnih hitova uspjela je da raspleše i raspjeva sve prisutne na Eiffolovom mostu.

Pored svojih hitova nije mogla da ne odoli da otpjeva neke od najvećih hitova svojih kolega iz Crvene Jabuke, Plavog orkestra pa i veliki hit Halida Bešlića "Miljacka", koja je posebno zvučala i imala specijalnu snagu i energiju jer upravo je izvedena na mostu ispod kojeg protiče Miljacka. Svoj fenomenalni nastup je završila svojim velikim hitom "Svijet voli pobjednike" uz koji su svi prisutni uživali, kao i oni koji na žalost nisu imali mjesta da uđu na zabavu na "Kinđetovom mostu", već su odlučili biti ispred ulaza pjevati i uživati.

Posljednji dan manifestacije koja nosi naziv "Kinđetov most" očekuje nas nastup DJ Alain b2b Coem b2b 2 odd (Sarajevo Matinee) koji svoju svirku već počinju oko 17 h. Nabavite svoje karte na vrijeme putem kupikartu.ba.