{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hladno pivo predstavilo spot "Mojoj majici": Glavnu ulogu imaju publika i fanovi

12.10.2015. u 20:22
8
3
Hladno pivo predstavilo spot "Mojoj majici": Glavnu ulogu imaju publika i fanovi
8
 
I dok pjesma "Firma" još uvijek odzvanja radijskim eterom refrenom "Bog, domovina, nacija; svi na pod, ovo je privatizacija", grupa Hladno pivo premijerno je predstavila spot za pjesmu "Mojoj majici".
Spot je premijerno prikazan na MTV Adria kanalu.

Aktualni album Hladnog piva, "Dani zatvorenih vrata", donio je mnogo zanimljivih pjesama, od kojih se jedna brzo probila u svojevrsnu himnu publike benda. Sudeći prema broju pregleda na Youtubeu kao i reakcijama na koncertima izdvojila se pjesma "Mojoj majici", pa je logično da je snimljen i video spot u kojoj glavnu ulogu imaju upravo publika i fanovi Hladnog piva.

Spot je sniman na koncertu na Šalati, gdje su posjetitelji bili pozvani da obuku svoje najdraže majice. Neku su za tu priliku napravili vlastite originale, neki su pokazali svoje najdraže simbole i poruke, a neki su nosili majice najdražih bendova. Krcata Šalata bila je odlična prilika za snimanje video spota posvećenog fanovima i majicama, a Hladno pivo napravilo je odličan posao.

"Spot s najboljom publikom i najboljim fanovima na svijetu je tu! Da ne bi bilo zabune, ne mislimo samo na zagrebačke fanove već na sve vas, naše najdraže! Ovo je spot posvećen vama, našim fanovima i svim majicama svijeta! Molimo sve koji se ugledaju ili prepoznaju u spotu, pa makar i iz daleka, lokacijski, da ostave trag u komentaru, ili kroz share, ili nešto treće, da znamo kol'ko nas ima", napisali su članovi grupe na zvaničnoj Facebook stranici.

Režiju potpisuje Tomislav Fiket kojem je to 25. spot u karijeri, u organizaciji Manevar produkcije, a snimali su ga Mario Marko Krce, Josip Ivančić, Milan Krkač i Branko Pašić. Atraktivne zračne kadrove cable camom su odradili Davor Crnogorac, Marko Butraković te Robert Godrijan Iz CRAFT-a.

Marin Juranić, filmski montažer koji je montirao i filmske hitove, zadužen je za montažu spota. Završna obrada slike rađena je u Berlinu, a radio ju je Fran Sokolić jedan od samo deset primljenih studenata na Studij color gradinga na Berlinskoj Filmskoj akademiji.

Grupa Hladno pivo nastupa u Sarajevu 16. oktobra u Domu mladih.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: