Premijerno na Klix.ba
40

Hladno pivo novim singlom najavljuje album karijere: Poslušajte "Kišnu nedjelju"

L. K.
Nova pjesma Hladnog piva spaja Johnnyja Casha, legendarno makedonsko vino i dilera korištenih automobila. Ujedno najavljuje i novi album koji bend opisuje kao "album karijere".

Činjenica je da najbolje pjesme nastaju iz svakodnevnih situacija, a to je bio slučaj i s novom pjesmom Hladnog piva koja je nastala iz jednog Kekinovog razgovora s prijateljicom koja je po drugi put prekinula s istim dečkom.

Nakon što je frontmenu Hladnog piva objasnila kako se nikada ne namjerava vratiti bivšoj ljubavi, Mile joj je kratko odgovorio:

"Rekao sam: 'Zrile, reći ću ti samo jedno - čuvaj se prve kišne nedjelje!'. Oboje smo se dobro nasmijali kakav sam mudrac, ali mi rečenica više nije izlazila iz glave. Došao sam kući i u roku od nekoliko dana napisao pjesmu koja je čekala dugih deset godina da joj Šuki, Suba i Zoki nađu zvučnu pratnju", prisjeća se Mile.

Spot će biti predstavljen uskoro.

Producent Denis Mujadžić Denyken, koji radi na novom albumu Hladnog piva, oduševio se pjesmom već na prvo slušanje i rekao im je da ovo mora biti prvi singl, iako je bend htio ići sa žešćom pjesmom.

"Dovoljno smo stari da znamo poslušati savjete starijih", poručili su iz Hladnog piva.