Nije sve tako sivo...
0

FOTO+VIDEO / "Hladno pivo" atmosferu zagrijalo do usijanja

Piše: A. Panjeta
Foto: A. Panjeta/Sarajevo-x.com
Uncle Sam Decided (Foto: Almir Panjeta/Sarajevo-x.com)
"Hladno pivo" zagrijalo je do usijanja brojnu publiku u šatoru "Tuborg green spot festivala" ispred sportske dvorane Zetra.

Nakon što je "Dubioza kolektiv" prvu večer Festivala u petak održao odličan koncert, drugu večer su u "Hladnom pivu", kako onom s bine tako i s brojnih štandova s pivom, uživali mnogobrojni poklonici banda kojem je sarajevski nastup priprema pred veliku hrvatsku turneju "Kud pivo tud i ja".

Publiku su najprije "razbudili" bandovi "Uncle Sam Decided" i "Billy Andol", da bi sve "eksplodiralo" izlaskom Kekina i ekipe na binu. Stari punk rockeri nisu gubili vrijeme, pa su odmah "otprašili" nekoliko svojih najvećih hitova, a publika je s njima uglas pjevala i neke od stvari sa njihovog posljednjeg albuma "Svijet glamura". Uslijedile su standardne punk aktivnosti: šutka, zaljevanje pivom, i skakanje do kraja koncerta.

Koncert je prošao kao u trenu, a organizatorima se jedino može "zamjeriti" što su "male stvari koje na koncertu život znače", poput WC-a i štandova s pivom tako dobro organizirali da je na kraju postalo dosadno - na red se nije moralo čekati, tako da za razliku od brojnih koncerata na kojima većinu vremena provedete na relaciji WC-štand s pićem to ovdje nije bio slučaj. Da šta ne bi krenulo po zlu, kroz publiku je šetao i "pivonoša" sa mobilnom točionicom na leđima.