{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Hit Dubioze kolektiv na početnoj stranici The Pirate Bayja

29.9.2014. u 14:20
888
69
Hit Dubioze kolektiv na početnoj stranici The Pirate Bayja
888
 
"No Escape (from Balkan)", novi video spot bh. benda Dubioza kolektiv našao se na početnoj stranici sitea The Pirate Bay, stranice za razmjenu torrent datoteka i jednog od najpoznatijih i mjesta za besplatno "skidanje" muzike, filmova i ostalih zadržaja.
Na početnu stranicu The Pirate Bayja može dospjeti bilo koji dovoljno zanimljiv video zabavnog, profitnog, umjetničkog ili bilo kojeg drugog karaktera koji za cilj ima "poboljšanje ljudske rase", a kako kažu, preferiraju neke lude, neobične i super stvari koje dosad niko nije napravio.

Podsjećamo, momci iz Dubioze kolektiv su nedavno "izbacili" tri nove pjesme - "No Escape", "Free" i "Hay Libertad", od kojih su dvije na engleskom, a jedna na španskom jeziku.

Pjesme su svojevrsna najava za novi album koji izlazi sljedeće godine, a jedna od njih, Free posvećena je upravo osnivačima sitea The Pirate Bay, čovjeku po imenu Per Gottfrid Svartholm Warg a.k.a. Anakata kojeg trenutno drže u zatvoru u Danskoj i koji se suočava sa sedmogodišnjom zatvorskom kaznom, te Peteru Sunde Kolmisoppiju a.k.a. Brokep koji se nalazi u zatvoru u Švedskoj.

"Pjesma se bavi pitanjima autorskih prava, privatnosti i slobodi informacija u digitalnom dobu", navode momci.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: