Hip hop dvojac
22

Helem nejse nastupa 11. augusta na Lake festu u Nikšiću

Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Popularni sarajevski hip hop dvojac Helem nejse nastupit će 11. augusta Lake festu, najvećem crnogorskom rock festivalu koji će ove godine biti održan od 9. do 11. augusta na Krupačkom jezeru u Nikšiću.

Čika Gagaara i Stihomir Klepić, čija popularnost raste iz dana u dan, najavljuju energičan nastup tokom kojeg će publici pokloniti hitove koji su nastali u posljednjih nekoliko godina.

Ove godine će kamp biti u potpunosti tehnički pripremljen 8. augusta. I ove godine će biti organizovan besplatan prostor za kamp. Jednodnevna karta košta 10, a trodnevna 25 eura.

Na Lake festu će ove godine biti organizovano i takmičenje "Lake fest izrazličitog ugla IV" za izradu najboljeg aftermovie film festivala. Pravo učešća imaju svi mladi i kreativni ljudi iz Crne Gore, regiona i svijeta.

Prvog dana festivala nastupit će Rudolf, Barabara Munjas, Orthodox Celts, Perper, Zoster, Ritam nereda i Iskaz. Drugi dan obilježit će grupe Kontradikšn, KBO, Atomsko skolonište, Van Gogh, Goblini, Chiapas i Punkreas. Posljednji dan festivala rezervisan je za Bubnjeve, Helem nejse, Vlatko Stefanovski Trio, DST, Marčela, The Prodigy tribute bend i Kawasaki 3P.