Prvijenac za Sarajliju
334

Haris Džananović objavio pjesmu "Pet minuta" koju je napisao Jala Brat

Piše: D. B.
Bh. pjevač Haris Džananović objavio je svoju prvu pjesmu pod nazivom "Pet minuta" za koju je tekst radio trenutno jedan od najpopularnijih pjevača na našim prostorima Jasmin Fazlić poznatiji kao Jala Brat.

Dvadesetčetverogodišnji Džananović je apsolvent na Elektrotehničkom fakultetu u Sarajevu, pjesmu je najavljivao na društvenim mrežama, a danas je napokon ugledala svjetlo dana.

Spot je radio Arnej Misirlić, a kroz metaforički način prikazane su velike životne promjene s jednom porukom na kraju, a to je da ljubav uvijek pobjeđuje.

Džananović je učestvovao u muzičkim takmičenjima u našoj zemlji, ali i regionu te smatra da mu je to mnogo pomoglo i postavilo dobru podlogu za dalju karijeru.

"U ovom poslu" treba zaista raditi dosta i smatram da pod ovim nebom ima mjesta za sve talentovane ljude. Kvalitet ljudi prepoznaju i usvajaju. Istina, teško je, ali treba biti uporan, strpljiv, vrijedan, vježbati i uvijek se dokazivati", kazao je Džananović dodavši da misli da će "Pet minuta" pronaći svoj put do slušalaca.