Hrvatski radijski festival
0

Hari Mata Hari i Nina Badrić dobitnici Grand Prixa

Sarajevo-x.com
Foto: Dnevnik.hr
Foto: Dnevnik.hr
Hari Mata Hari i Nina Badrić osvojili su Grand Prix na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu za pjesmu 'Ne mogu ti reći što je tuga'.

Nagradu muzičkih urednika dobili su Vanna i Jacques Houdek za pjesmu 'Tiha snaga', dok je nagradu 'Toše Proeski', koja se po prvi put dodjeljuje od ove godine, dobila Nina Badrić.

Pop-rock finale četrnaestog Hrvatskog radijskog festivala koji je održan u Opatiji otvorila je grupa Colonija, a njihova pjesma 'Lažu oči moje', osvojila je nagradu publike ovogodišnjeg festivala, javljaju hrvatski mediji.

Učešće na ovogodišnjem festivalu uzela je i nekadašnja feminemka Ivana Marić, zatim Bojan Marović, E.T., Franka Batelić, Luka Nižetić, Teška industrija, no ipak najveći aplauz dobili su Hari Mata Hari i Nina Badrić, koji su priredili izvanredan nastup i time osigurali svoj Grand Prix.

Nakon pjesme 'Ne mogu ti reći što je tuga', publika je poslušala Jelenu Domazet s pjesmom 'Kad je ljubav iza nas, a zatim je na pozornicu izašao Giulliano, a nakon njega Zorica Andrijašević Dona.

No, publika je čini se 'mirovala' sve dok se nisu začuli zvuci pjesme 'Jazz.ba', koju izvode Enis Bešlagić, Crvena Jabuka i Antimon.

Ova pjesma je ispraćena gromoglasnim aplauzom, a dobila je i nagradu 24sata.