{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Halka i Amira Medunjanin u programima francuskih medija

23.6.2014. u 12:33
245
Halka i Amira Medunjanin u programima francuskih medija
245
Halka i Amira Medunjanin u programima francuskih medija
Koncerti ansambla Halka i Amire Medunjanin koji će biti održani u petak 27. juna s početkom u 19.00, odnosno 21.00, bit će emitirani u programima francuskih medija, a moći će se pratiti u domovima širom Evrope i svijeta.
Koncerte organizira agenija Gramofon iz Sarajeva u saradnji sa Mission du centenaire de la Première Guerre mondiale, a medijski partneri programa omogućit će dodatnu međunarodnu promociju bosanskohercegovačkih umjetnika ,ali i tradicionalne muzike Bosne i Hercegovine i Balkana.

Oba koncerta će biti emitirana u programu France Intera, najznačajnije stanice francuskog državnog radija. Francuska publika će u nastupu Amire Medunjanin moći uživati u direktnom radijskom prijenosu, dok će koncert Halke biti emitiran naknadno.

Snimci nastupa će istu večer biti prikazani u programima TV mreže Arte, evropske TV kuće orijentirane na programske sadržaje iz područja kulture i umjetnosti. Na ovaj način, koncerti iz Sarajeva neće biti dostupni samo francuskoj već i publici širom svijeta putem programa Arte i Arte Concert.

Prodaja ulaznica za koncerte ansambla Halka i Amire Medunjanin vrši se na blagajni BKC-a po pretprodajnoj cijeni od 10 KM za pojedinačne koncerte. Na dan koncerta ulaznice će koštati 15 KM.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: