{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Halid pjevao s Milanom Bandićem, pa ga namirisao "Miljackom"

6.3.2014. u 14:41
2
26
Halid pjevao s Milanom Bandićem, pa ga namirisao "Miljackom"
2
Halid pjevao s Milanom Bandićem, pa ga namirisao "Miljackom"
Foto: Narodni radio
"Uvijek sam željela brata i bog mi ga je dao, i to brata najboljeg na svijetu", tim je riječima Alka Vuica opisala Halida Bešlića gostujući u eteru Narodnog radija sa bh. pjevačem i drugim brojnim gostima.
Halid je gostovao u "Glazbenom showu Dalibora Petka", u kojem je najavio svoj veliki koncert u zagrebačkoj Areni, 21. marta.

"Prvi ću put doći u Arenu zahvaljujući njemu, jer očito je pune samo Halid i hokejaši", rekao je Kemal Monteno koji će se također naći na pozornici baš kao i mlada pjevačica Sementa Rajhard, koja je Bešlića iznenadila svojim dolaskom u studio.

"Strašno sam uzbuđena, ali nemam tremu nego jedva čekam da dođem", rekla je zvijezda Stelle, koju je Halid pozvao i na svoj koncert u Čakovcu, 15. marta.

"Mi ga smatramo našim sinom odbjeglim iz rockerskih krugova. On je rocker, jer to nije samo muzika nego i stanje duše bazirano na prijateljstvu i solidarnosti prema ljudima", rekao je Sejo Sexon iz Zabranjenog pušenja, a Danijela Martinović Bešlića je iznenadila poslavši mu bocu domaćeg maslinovog ulje koje mu je obećala.

"Sarajevo je čaršija u kojoj moraš znati plivati, a pošto sam bio dobar plivač tako sam doplivao i do Halida kroz Miljacku", rekao je glumac Enis Bešlagić, a Tarik Filipović našalio se da je on Halidov vanbračni sin. "Halid je velika duša. Žao mi je što to mnogi zloupotrebljavaju, jer ne zna reći ne, ali jedva čekam da mu pukne film", rekao je Tarik.

U studiju se kao iznenađenje pojavio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

"On je naš veliki prijatelj, veliki umjetnik koji nije pritom zaboravio biti čovjek. Nakon ovog koncerta u Areni nadam se da će se ispraviti nepravdu i da dobije državljanstvo, jer on je toliko toga napravio za Hrvatsku", kazao je Bandić koji je s Halidom zapjevao pjesmu "Sviće zora".

"Bolje mi ga je slušati nego pjevati, a moji su favoriti 'Malo je malo dana' iza dva ujutro, a po danu 'Miljacka'", rekao je Bandić koji je isprobao i Halidov parfem. "Au, ko će sad sa mnom na kraj. Sad mogu dalje", pohvalio se gradonačelnik namirisavši se "Miljackom".

Najdojmljiviji trenutak emisije bio je kad je Halid nazvao djevojčicu Martu koja boluje od raka. Čuvši kako se Marta raduje što će doći na koncert i kako ga pozdravljaju sva bolesna djeca iz Klaićeve bolnice, legendarni pjevač nije mogao sakriti suze.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: