Muzika
0

Hacienda i Baghdad Cafe - septembar

Hacienda
Za "kasno ljeto" svojim programom Hacienda i Baghdad Cafe spremaju full ljetni tretman i kvalitetan muzički program koji će vas držati na danceflooru. U septembru sve posjetioce očekuje 4 hita mjeseca.

Hit mjeseca 1

Hacienda & Baghdad Cafe za utorak 25 .09. planiraju specijalnu noć kada je na programu "recepcija", svojevrsno druženje na kojem će se predstaviti projekat Sarajevo Market i Radio MultiKulti.Njemački radio MultiKulti dolazi u Sarajevo sa specijalnom misijom pravljenja nekoliko sati programa o muzici i kulturi običnih ljudi i Nijemaca koji kod nas žive, a sve to kroz prigodan program. Na plesnom podiju, pod zvaničnim sloganom "Beat The Night", dočekat će vas berlinski Dj Steffen Schmidt koji će vas povesti vodama "big beata" i "dance duba". To će zasigurno biti noć koju ćete dugo pamtiti.

Hit mjeseca 2

Beogradski ansambl Amaro Del; "In quest for the gipsy soul of the world"

Dva specifična vokala muški i ženski, odlični instrumentalisti i zanimljivi aranžmani čine ovaj beogradski ansambl potpuno različitim od svih drugih koji se bave izvođenjem romske muzike. Što se tiče njihovog nivoa možemo reći da nema internacionalnog festivala na kojem nisu učestvovali dok su rezidentni na EXIT Festu u novom Sadu. U konstantnoj su potrazi za izvornom romskom muzikom, koju potom obrade i kroz nju prenesu energiju i pozitivne emocije na publiku. AMARO DEL su na programu u četvrtak 20.09.

Hit mjeseca 3

Fat City Feat. Jelena Milušić i ekipa je ponovo sa nama uz parolu "Return Of The Jazzers."

Njihovu svirku ne trebamo pojašnjavati oni su jednostavno vrh jazz-funka i mješavina svega onoga što drugi bendovi sa naših prostora nemaju. Interesantni aranžmani, profesionalna muzička postava i odličan vibe je ono što možete pronaći na našem plesnom podiju u četvrtak 13.09. s početkom u 21.00.

Hit mjeseca 4

Za završnicu ovog ljeta u petak 21.09. spremili smo posebnu "Clubbing" noć pod nazivom "KISSING SUMMER GOODBYE" unutar koje će Dj-i Ciko, J.F.Fera i specijalni gosti dj-i koji sarađuju sa Haciendom i Baghdad Cafeom promovirati najpopularnije house trackove koji su u ljetnoj sezoni zapalili plesne podije svjetskih klubova. Uz specijalni dekor i odličan vibe garantujemo vam noć prvoklasne zabave.