|

VIDEO
/
Grupa Supermusic pjesmom kritikuje vrijeme u kojem živimo

Grupa Supermusic pjesmom kritikuje vrijeme u kojem živimo
0
S
Sarajevo-x.com
19.12.2011. u 18:34
13
komentara
0

dijeljenja
Grupa Supermusic pjesmom kritikuje vrijeme u kojem živimo Članovi benda Supermusic
"Supermusic" je nova grupa na regionalnoj muzičkoj sceni čiji je član i Bojan Miličević, bubnjar grupe Regina.
Bend je osnovan prije nešto više od mjesec dana, a uz Miličevića tu su Alek Aleksov, Nenad Ćeranić i Jelena Mihailović.

Svi članovi "Supermusica" imaju i karijere koje nisu povezane s ovim projektom. Bojan je član grupe Regina, Ćeranić gradi uspješnu pjevačku karijeru i dobitnik je više međunarodnih priznanja, a Mihailović je jedna od najboljih čelistica na Balkanu. Njen muzički rad su primijetili i inozemni producenti pa postoji velika vjerovatnoća da će Jelena svirati i neku od kompozicija za novi James Bond film.

Alek Aleksov je poznat kao aranžer i producent koji je radio sa poznatim imenima u regionu (Željko Joksimović, Regina....).

Bend se javnosti predstavio pjesmom ''Tvoj muž'' za koju tekst potpisuje Bojan Miličević. Tekst pjesme slikovito prikazuje današnje vrijeme, odnos prema ljubavi i novcu i one koji su došli do novca na lak način.

"Inspiraciju da napišem ovakvu pjesmu imam na svakom koraku. Svuda možete vidjeti skorojeviće koji su se preko noći obogatili i sada paradiraju okolo sa ljepuškastim sponzorušicama. I onda normalni mladići i djevojke pomisle da su manje vrijedni i sposobni. Povuku se, nesigurni u sebe. Ne vide da imaju sto puta kvalitetnije odlike od nagojenih bahatih tikvana", kazao nam je Bojan.

Poslušajte prvi singl benda Supermusic.

Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...