{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Grupa "Skroz" ima novu pjesmu

19.7.2015. u 19:21
109
13
Grupa "Skroz" ima novu pjesmu
109
Grupa "Skroz" ima novu pjesmu
Nakon velikog uspjeha njihovog posljednjeg singla "Vila", kultni sarajevski bend Skroz odlučio je prekinuti kreativnu pauzu i počastiti nas novom pjesmom i spotom.
Pjesma se zove "Ego" i rađena je u produkciji Đanija Pervana, a za video je zaslužna Le Non produkcija, iza koje se krije diplomirana "new media" dizajnerica Ferida Abdagić.

U svom prepoznatljivom stilu i maniru, bend Skroz, na čelu sa autorom muzike i teksta Adnanom Šaranom, ponovo je uspio uzdrmati publiku snagom i dubinom svojih poruka, koje se ovaj put tiču borbe protiv fašizma i svih društvenih devijacija koje nažalost dominiraju našom svakodnevicom.

Spot je sniman u Zenici, a članovi benda su se zahvalili upravi multipleksa "Ekran", koja im je sve svoje resurse stavila na raspolaganje. Protagonisti spota su: Saša Handžić (glumac BNP Zenica), Adi Sinanović, Aldin Šehić i Kemal Islambegović.

"Prije svega, želim reći da mi je izuzetna čast da sam imala priliku sarađivati sa bendom Skroz, kojeg, bez imalo pretjerivanja, smatram jednim od najboljih i najiskrenijih bendova BiH, pa i regiona. Moram priznati da preda mnom nije bio nimalo lagan zadatak, budući da je riječ o autorski izuzetno snažnoj pjesmi, na šta smo i navikli kad je u pitanju bend Skroz, ali nadam se da sam uspjela prepoznati i shvatiti osnovnu ideju i dati pjesmi odgovarajući vizuelni identitet. Želim još samo reći da sam za protagoniste odabrala najveće zeničke fanove benda Skroz", izjavila je autorica spota, Ferida Abdagić.Pjesmom i spotom "Ego", bend Skroz najavljuje svoju turneju, koja će, između 24. jula i 22. augusta 2015. godine, biti održana u nekoliko BH gradova: Sarajevu, Zenici, Donjem Vakufu, Fojnici i Zavidovićima. MTV premijeru spota možete pogledati 20. jula 2015. godine u 20 sati.

Premijera nove pjesme "Ego" i spota najavljena je za 20. juli u 20:00 sati na MTV Adria.

Partneri projekta su multipleks "Ekran" Zenica i "Urban Club 072", koji je inače booking agent benda.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Hoćete li gledati novu "Audiciju"?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: