{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Grupa "Oasis" objavila kompilaciju najvećih hitova

F
21.11.2006. u 12:56
0
0
Grupa "Oasis" objavila kompilaciju najvećih hitova
0
Grupa "Oasis" objavila kompilaciju najvećih hitova
Grupa "Oasis" objavila je dugonajvljivanu kompilaciju najvećih hitova "Stop The Clocks" sasatavljenu od osamnaest pjesama.
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA
Uz dvostruki CD kao dodatni materijali uključeni su: DVD sa dokumentarnim filmom "Lord Don’t Slow Me Down", snimljenim na turneji.
Osim osnovnih informacija o grupi, dokumentarac sadrži snimke urađene tokom oktobra i novembra ove godine, a prikazivat će "Oasis" na koncertima i u back stageu koje je grupa održala tokom 2005. i 2006. godine.

U ovo "De Luxe Best Of" izdanje, na DVD su još uvršteni "Lock The Box" – intervju s grupom, "Fade Away / Live at Chicago Metro ’94." i "Champagne Supernova / Live at Knebworth ’96.".

U proces osmišljavanja cover-a i bogato opremljene popratne knjižice - bio je uključen Noel Gallagher. Video spot grupe "Oasis", za prvi singl "Acquiesce", prikazan je na Yahoo-u – kao dio svjetske premijere krajem oktobra ove godine.

Spot je sniman na lokacijama u Londonu i Japanu, a režiser je Robert Hales – nedavni dobitnik "MTV Music" nagrade za najbolji spot.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: