Četvrta noć SFF-a
26

Grupa Karne nastupila na Sensation Bridgeu, luda zabava u Jägermeister tramvaju

Klix.ba
Sinoć je na Sensation Bridgeu u sklopu Stari Lisac night nastupio sarajevski band Karne, a u ludoj zabavi uživali su i putnici sarajevskog tramvaja.

Karne je muzička grupa koju su osnovali Miraj Grbić, Goran Navojec i Feđa Isović. Nakon što se Miraj Grbić odselio u SAD u bendu ga je zamijenio Almir Kurt Kugla.

Ljubitelji muzike sarajevskog benda Karne uživali su plešući uz hitove ove rock grupe.

Večeras na Sensation Bridge stiže muzičko osvježenje. Na For the Hunters stageu nastupa bend Betty Boom. Ovaj bend čine muzičari sličnog senzibiliteta i iskrene posvećenosti muzici, a aktuelnim pop, rock, latino, house repertoarom, inovativnim pristupom i originalnim scenskim nastupom, pružaju nezaboravan provod i sebi i drugima.

Do ponoći je ulaz besplatan, a nakon ponoći se plaća 5,00 KM osim za posjetioce sa Sensation pozivnicom koja vrijedi kao ulaznica za dvoje.

Jägermeister party tram i jučer je nešto iza 19 sati stigao na svoju početnu stanicu, okretaljku Skenderija i do ponoći vozio rasplesane putnike. Za dobru muziku sinoć je bio zadužen DJ Nino selektor.

Večeras je specijalno veče u Jägermeister party tramu kada će se publici predstaviti novo lice na sceni, Marla Felis, mlada dama koja je spremna da vas razdrma na način za koji ste mislili da postoji samo u filmovima.

Njeni setovi su prožeti groovy basslineovima i energičnim beatovima koji pokreću publiku. Putem svojih setova Marla nastoji prenijeti pozitivnu energiju i vibracije na svoju publiku i istovremeno dobija motivaciju i elan za daljnji rad pozitivnim feedbackom i rasplesanom masom.

Radno vrijeme Jägermeister party trama je od 19 sati do ponoći. Rasplesani tramvaj kreće sa okretaljke na Skenderiji u 19 sati vozit će na relaciji Baščaršija – Čengić Vila, a planirano je da se na okretaljci ponovo nađe oko 20.30 i 22 sati.

Ulaz u Jägermeister party tram je besplatan uz ulaznice koje će na ulicama Sarajeva dijeliti poznate Jägerette, a koje će se moći osvojiti i putem društvenih mreža.

"Skupljajmo momente, a ne stvari" moto je Jäger tima, koji se najbolje pokazao kroz druženja, nova prijateljstva i mnogo nezaboravnih trenutaka.

Party na šinama još uvijek traje.