|

Gorillaz sa novim DVD-om

Gorillaz sa novim DVD-om
0
F
FENA
1.9.2006. u 11:14
0
komentara
0

dijeljenja
Gorillaz sa novim DVD-om
Bend "Gorillaz" za 30. oktobar najavljuje izlazak svog novog DVD izdanja "Phase Two-Slowboat to Hades".
Njihov predhodni studijski album "Demon Days" oduševio je videoponudom kao i audiomaterijalom. Originalni videospotovi, rijetko viđene animacije i jedna od najboljih web-stranica pokazali su njihovu jedinstvenu umješnost.

Nakon izrazito uspješnog DVD-a "Phase One–Celebrity Takedown", novo DVD izdanje, s više od 163 minute videomaterijala, zaokružuje ovu priču sa video spotovima od kojih se posebno izdvajaju, hi-tech nastupi uživo i vrhunci tehnologije animacije, poput njihovog nastupa na "MTV Cribs" te primanja mnogih priznanja i nagrada i učešča na ceremonijama.

Tu je još i posebno zanimljiva 3D rekonstrukcija kultnog prebivališta Gorillaza, Kong Studija, kao i obilje nastupa uživo, neobjavljenih intervjua i kratkih pojavljivanja gostiju s albuma "Demon Days" albuma.

Uz ovo izdanje ide i bonus CD-ROM na kojem se nalazi mnogo wallpapera i screensavera, kao i čak 16 ekskluzivnih videoigara, omiljenih članovima "Gorillaz"-a. Oni najbolji u ovim igrama, za najveći broj osvojenih bodova bit će nagrađeni skrivenim dodatnim materijalima.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.