Muzika
0

Gorillaz sa novim DVD-om

FENA
Bend "Gorillaz" za 30. oktobar najavljuje izlazak svog novog DVD izdanja "Phase Two-Slowboat to Hades".

Njihov predhodni studijski album "Demon Days" oduševio je videoponudom kao i audiomaterijalom. Originalni videospotovi, rijetko viđene animacije i jedna od najboljih web-stranica pokazali su njihovu jedinstvenu umješnost.

Nakon izrazito uspješnog DVD-a "Phase One–Celebrity Takedown", novo DVD izdanje, s više od 163 minute videomaterijala, zaokružuje ovu priču sa video spotovima od kojih se posebno izdvajaju, hi-tech nastupi uživo i vrhunci tehnologije animacije, poput njihovog nastupa na "MTV Cribs" te primanja mnogih priznanja i nagrada i učešča na ceremonijama.

Tu je još i posebno zanimljiva 3D rekonstrukcija kultnog prebivališta Gorillaza, Kong Studija, kao i obilje nastupa uživo, neobjavljenih intervjua i kratkih pojavljivanja gostiju s albuma "Demon Days" albuma.

Uz ovo izdanje ide i bonus CD-ROM na kojem se nalazi mnogo wallpapera i screensavera, kao i čak 16 ekskluzivnih videoigara, omiljenih članovima "Gorillaz"-a. Oni najbolji u ovim igrama, za najveći broj osvojenih bodova bit će nagrađeni skrivenim dodatnim materijalima.