13 Jul Plantaže
1

Goran Bregović održao koncert u vinogradima Ćemovsko polje u Crnoj Gori

Klix.ba
Vinarija 13. Jul Plantaže je povodom 55 godina svog rada jučer priredila veliki koncert Gorana Bregovića i njegovog orkestra pod nazivom "Tri pisma iz Sarajeva" u jedinstvenom ambijentu vinograda Ćemovsko polje u Crnoj Gori.

Sarajevski muzičar je na impozantnoj bini pripremio energičnu atmosferu koja je karakteristična za njegove nastupe. Publika je imala priliku uživati u predivnom ugođaju na plantažama uz koncert za violinu i orkestar "Tri pisma iz Sarajeva", nakon kojeg su uslijedili stari hitovi koji su cijelu publiku digli na noge.

Tokom koncerta gosti su uživali u prekrasnom prizoru na bogate vinograde i u poznatim probranim sortama vina koja dolaze iz nadaleko čuvenih podruma vinarije 13. Jul Plantaže.

Događaj je održan u jednom od najvećih vinograda u Evropi koji se kod Podgorice prostire na površini od 2.300 hektara i iz čijeg grožđa su došla najbolja vina sa crnogorskog podneblja.

Nakon koncerta gosti su uživali na gala after partyu koji je priređen u vinskim podrumima Plantaža 13. Jul. Plantaže su na ovom događaju opravdale svoj čuveni domaćinski ugođaj na kojem niko nije ostao ravnodušan.