{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Goran Bregović održao koncert u vinogradima Ćemovsko polje u Crnoj Gori

14.6.2018. u 16:16
1
8
Goran Bregović održao koncert u vinogradima Ćemovsko polje u Crnoj Gori
1
Vinarija 13. Jul Plantaže je povodom 55 godina svog rada jučer priredila veliki koncert Gorana Bregovića i njegovog orkestra pod nazivom "Tri pisma iz Sarajeva" u jedinstvenom ambijentu vinograda Ćemovsko polje u Crnoj Gori.
Sarajevski muzičar je na impozantnoj bini pripremio energičnu atmosferu koja je karakteristična za njegove nastupe. Publika je imala priliku uživati u predivnom ugođaju na plantažama uz koncert za violinu i orkestar "Tri pisma iz Sarajeva", nakon kojeg su uslijedili stari hitovi koji su cijelu publiku digli na noge.Tokom koncerta gosti su uživali u prekrasnom prizoru na bogate vinograde i u poznatim probranim sortama vina koja dolaze iz nadaleko čuvenih podruma vinarije 13. Jul Plantaže.

Događaj je održan u jednom od najvećih vinograda u Evropi koji se kod Podgorice prostire na površini od 2.300 hektara i iz čijeg grožđa su došla najbolja vina sa crnogorskog podneblja.

Nakon koncerta gosti su uživali na gala after partyu koji je priređen u vinskim podrumima Plantaža 13. Jul. Plantaže su na ovom događaju opravdale svoj čuveni domaćinski ugođaj na kojem niko nije ostao ravnodušan.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Da li ste zadovoljni kvalitetom kulturnih manifestacija u BiH?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: