Yulia i Lena opet zajedno
15

VIDEO / Golišave t.A.T.u. djevojke bizarnim nastupom najavile povratak

Klix.ba
Nekada su bile poznate po ljubljenju na sceni tokom nastupa, ludom stilu odijevanja te imidžu školarki lezbijki. Nakon 10 godina, ruska grupa t.A.T.u. ponovo je izvela svoj veliki hit "Al The Things She Said" tokom finala showa The Voice Romania.

Iako je prošla decenija, djevojke izgledaju savršeno te se samo na ženstvenijem imidžu mogla primijetiti promjena. Scenski nastup i izvođenje pjesme isti su kao i prije 10 godina, što su im mnogi muzički kritičari i zamjerili.

"Al The Things She Said" bio je prvi snigl ovih djevojaka na engleskom jeziku, koji je bio najslušaniji širom Evrope, a našao se na vrhu top-lista u sedam zemalja. Yulia Volkova i Lena Katina pojavile su se na Eurosongu 2003. godine, kada su osvojile visoko treće mjesto pjesmom "Ne Ver', Ne Boisya". Nakon što su se razišle, radile su na solo muzičkim i filmskim karijerama.

Javnost je dugo bila uvjerena kako su njih dvije u ljubavnoj vezi, ali nakon određenog vremena priznale su kako je to sve bio imidž kojim su se željele probiti na evropsku muzičku scenu.