Koncert 7. marta
46

Gibonni najavio večer za pamćenje na Jahorini

FENA
Na današnjoj konferenciji za medije održanoj u Ruskom domu na Jahorini najavljen je spektakularni koncert velike muzičke zvijezde – Gibonnija koji će na olimpijskoj planini nastupiti 7. marta sa početkom u 20 sati.

Na konferenciji su govorili direktor Olimpijskog centra Jahorina Dejan Ljevanić, predsjednik nadzornog odbora Nedeljko Elek i poznata muzička zvijezda Zlatan Stipišić Gibonni.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina je rekao: "Uvijek nam je zadovoljstvo organizovati događaje na kojima uživaju svi naši gosti i siguran sam da će ovaj koncert biti jedan tih. Hvala Gibonniju koji se odazvao našem pozivu i koji je izdvojio vrijeme da zajednički najavimo koncert, ali i da 7. marta zapjeva svoje najveće hitove za sve naše goste. Povod organizacije ovog koncerta je proslava Dana žena i iskoristio bih priliko još jednom da pozovem sve da nam se pridruže na spektakularnom koncertu i obraduju svoje dame! Ove sezone smo organizovali niz uspješnih koncerata i ugostili smo neke od najvećih zvijezda, ali moram reći da svi sa posebnim nestrpljenjem iščekujemo Gibonnijev koncert koji je bio naša i želja naših gostiju. Siguran sam da će 7. mart će na Jahorini biti noć za pamćenje".

Karte za ovaj koncert moguće je kupiti u sistemu kupikartu.ba te na prodajnim mjestima na Jahorini (Vučko, Termag i Lavina), na Palama Caffe Galerija TC Tom, Lukavica Kozmetički salon Kiss i Bijeljina Klub Frojd. Cijena karata do 1. marta je 15 KM za parter i 50 KM za VIP ekskluziv mjesta dok će od 1.3. karte biti 20 i 70 KM.

Poznati pjevač najavio je spektakularnu večer ispunjenu najvećim hitovima i dodao: "Ovo će biti moj prvi nastup na Jahorini i uvijek se radujem koncertima na novim lokacijama. Za 7. mart smo pripremili poseban repertoar i ovu večer iznenađenja neće manjkati. Čak će sa nama biti i jedan sjajan ženski izvođač koji će upotpuniti kompletan utisak za sve goste Jahorine!"

Olimpijski centar Jahorina je u saradnji sa Centrotransom organizovao prevoz na ovaj koncert i to iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i Pala. Cijene povratnih karata su: Pale 5 KM, polazak u 19:10 sati (ispred Studentskih domova), I. Sarajevo 7 KM. polazak u 18:30 sati (Autobuska stanica), Sarajevo (ispred Zemaljskog muzeja) 7 KM, a zakazani polazak je u 18:45.