12. aprila
50

Get in the Ring After Party: Sajsi MC i i Samir Hodović Sake za DJ pultom

Klix.ba
"Get in the Ring HUB387" je startup takmičenje koje organizuju HUB387 i Internacionalni Burch univerziteta, a koje spaja inovativne lokalne startupe u bokserskom ringu.

Ove godine organizatori takmičenja su odlučili produžiti zabavu te će, pored jedan na jedan takmičenja startupa, publici ponuditi priliku da uživaju i na after partyju.

"Prošle godine smo primjetili da su svi učesnici - startupi, žiri i publika imali želju i potrebu da nastave sa druženjem, razmjenom ideja i daljim umrežavanjem. Stoga smo ove godine odlučili u program takmičenja uključiti i after party", izjavila je Jovana Musić, direktorica HUB387.

After party će dozvoliti svim prisutnim da se druže i uživaju u uzbudljivom muzičkom programu za koji će biti zaduženi poznata beogradska hip-hop izvođačica Sajsi MC i frontmen sarajevskog benda Velahavle Samir Hodović Sake. Njih dvoje će prisutne zabavljati sa svojim DJ setovima, a organizatori tvrde kako sa ovim dvojcem ništa nije sigurno - osim odličnog provoda.

"Sarajevska publika i ja se nismo družili preko godinu dana, tako da sam baš uzbuđena što ću se ponovo naći tu. Super mi je biti dio priče koja podržava mlade koji žele napraviti nešto svoje, nešto drugačije – to uvek podržavam", izjavila je Sajsi MC.

Cijena ulaznice je 7 KM, a moguće ih je nabaviti u pretprodaji u prostorijama HUB387 (Maglajska 1, Marijin dvor) ili na ulazu. After party počinje 12. aprila u 21:30 sati u Klubu Jedan, a ulaznice vrijede i za finalnu "borbu" startupa koja počinje u 19:30 sati.