Muzika
0

VIDEO / George Michael Williamu i Kate za vjenčanje poklonio pjesmu

Sarajevo-x.com
George Michael (Foto: PA)
George Michael (Foto: PA)
Kontroverzni muzičar George Michael (47) specijalno za vjenačanje britanskog princa Williama i njegove izabranice Kate snimio je pjesmu koju je budućim mladencima poklonio kao vjenčani dar. Ipak, kasnije se otkrilo da nije riječ o nekoj novoj pjesmi već o prepjevu numere "You and I" slavnog Stevieja Wondera.

Pjevač je kazao da je pjesma prelijepa i da je u stilu sedamdesetih, a i paru se jako svidjela.

"Dok sam je pjevao dobio sam SMS poruku da im se sviđa, što je jedino zeleno svjetlo koje mi je trebalo! Jupi! Kakav fantastičan dan. Odlazim u krevet sretan", napisao je na svom Twitter profilu Michael.

Insistirao je da ovim potezom ne pokušava promovisati sebe u vrijeme užurbanih priprema za vjenčanje Williama i Kate, već da je to njegov dar od srca.

Ranije je svojim fanovima poručivao da je pjesmu napisao "genije" i da je veoma osjećajna, a onda je i dodao kako mu je Stevie Wonder dao dozvolu da je otpjeva.

George Michael se prisno družio sa Williamovom majkom, princezom Dianom, nakon što su se upoznali na dobrotvornoj zabavi. Kasnije je senzacionalno govorio da je preminula princeza bila zaljubljena u njega.