Prijavite se
151

Garden of Dreams poziva mlade DJ-eve da zasviraju u sarajevskom klubu Silver & Smoke

Klix.ba
Od 21. do 23. juna u Sarajevu će se biti održan festival elektronske muzike Garden of Dreams, a prvo izdanje festivala idealna je prilika za mlade i neafirmisane DJ-eve da zasviraju u kultnom sarajevskom klubu Silver & Smoke.

Festiva Garden of Dreams je u saradnji sa sarajevskim klubom Silver & Smoke pokrenuo konkurs za mlade i neafirmisane DJ-eve pod nazivom "GoD presents Silver & Smoke talents floor". Konkurs je otvoren do 31. maja, a najbolji od njih dobit će priliku da nastupe na novoj bini festivala u ovom kultnom sarajevskom klubu te sarađuju s istaknutim bosanskohercegovačkim DJ-evima i producentima Ahmedom Talovićem A Skitzo i Feđom Knajdl.

"Spremite svoje setove do 60 minuta, postavite ih na SoundCloud ili MixCloud pod nazivom: Ime DJ @ GoD presents Silver&Smoke talents floor te nam pošaljite uz linkove za naloge na društvenim mrežama, prateću biografiju i fotografiju na e-mail adresu: [email protected]", navode organizatori festivala.

Više informacija dostupno je na stranici Garden of Dreamsa.

Neobične lokacije (plato ispod repetitora na Humu, bašta Historijskog muzeja i Dom mladih) te lineup koji je okupio neka od najpoznatijih imena elektronske muzike, poput Alicana, Lehara, Musumecija, Olderica, OXIA-e, Pionala, Ruede Hagelsteina, Qubice, Yotam Avnija, After Affaira i brojnih drugih obećavaju fantastičan provod.

Ulaznice možete kupiti putem sistema Kupikartu.ba i na svim njihovim prodajnim mjestima, te u Articoolisan shopu u Sarajevu. Trenutno su u prodaji paketi ulaznica po cijeni od 69 KM i ograničen broj pojedinačnih ulaznica po cijeni od 35 KM.