|

Fuad Backović Deen predstavio novi spot i pjesmu "Imena mi mog"

Fuad Backović Deen predstavio novi spot i pjesmu "Imena mi mog"
691
Klix.ba
25.11.2017. u 21:03
269
komentara
691

dijeljenja
Popularni bosanskohercegovački pjevač Fuad Backović Deen objavio je novi spot i pjesmu pod nazivom "Imena mi mog" koju premijerno online objavljuje portal Klix.ba.
Fuad Backović Deen predstavio je najavljeni singl sa kojim pokazuje svoje drugo lice u saradnji sa bliskim prijateljima i istaknutim umjetnicima.

Spot za pjesmu predstavlja posebnu priču koja na svojstven način pokazuje znamenitosti glavnog grada Bosne i Hercegovine, vrijednosti suživota i značenje onog što nas okružuje. Spot je snimao istaknuti i vrijedni Vedad Jašarević, a pored Deena u spotu se pojavljuje i prekrasna Huda Ali, beauty i make up blogerica sudanskog porijekla, te Unanimo & Anni-Nur.

Muzika i tekst Almir Ajanović, aranžman su radili Unanimo & Almir Ajanović, ženska vocaliza Mensura Bajraktarević, vocaliza "Iman" hadžija Mensur Šabanović. Prateći vokal u pjesmi je Suzana Branković, mix i mastering je radio Nicky Howard, The Fat Mastering Studio, Yorkshire BG produkciju i digitalno izdanje potpisuje Tempo production. Grooming & make up za aktere spota radili su Sanjin Egon i Huda Ali, dok su Selma Starfinger i Fuad Backović Deen radili styling. Vanja Lisac radila je fotografije za službeni cover singla, dok je Sanela Babić radila grafički dizajn i obradu.

Kroz tekst, muziku pa i sam spot može se vidjeti jasna poruka, a to je da smo svi isti. Bez obzira kojem narodu pripadali, kojoj naciji ili vjeroispovjesti. "Imena mi mog" je pjesma s kojom se Deen javnosti predstavlja u potpuno drugačijem svjetlu.
Prijavi grešku


Komentari (269)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...