Uskoro u Banjoj Luci
2

Fresh Wave Festival ima novi vizual: Slavimo ljubav, solidarnost i zajedništvo!

L. K.
Sinoć je FB pratiteljima Fresh Wave Festivala predstavljen vizual, ovogodišnjeg, devetog po redu izdanja festivala, koje će se od 6. do 8. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

"Vijekovima stare zidine Kastela i ove godine će na više festivalskih bina ugostiti neka od najvećih i najpoznatijih imena svjetske i regionalne muzičke scene, a ovogodišnji svježi talas Fresh Wave Festivala surfaće kroz atmosferu kojom slavimo život i radujemo se u svim mogućim muzičkim bojama i oblicima", najavljuju organizatori festivala.

Naime, slaveći zajedništvo sa nadom u skorašnju pobjedu čovječanstva, ekipa festivala odlučila je da da svojevrsni omaž najrazigranijoj, najuzbudljivijoj i najisčekivanijoj muzičkoj ikoni ikada - trubaduru! Ovaj bezvremenski simbol kao dio vizuelnog identiteta ovogodišnjeg izdanja festivala obavezuje ih da više nego ikada promovišu i slave vrijednosti kao što su zajedništvo, solidarnost i ljubav prema životu.

"Upravo zahvaljujući ovim partnerima ali i drugim prijateljima na svega nekoliko dana smo od objavljivanja headlinere festivala, a kao odgovor na trenutnu globalnu situaciju odlučili smo da sa posjetiocima Fresh Wave Festivala nastavimo druženje putem Live Stream DJ setova. Naredni kojeg najavljujemo za utorak, 21.4. u 20 sati potpisuje Siniša Tamamović, a podsjetićemo se na njegov nastup na Main bini Fresh Wave Festivala", najavljuje se u saopćenju festivala.

#ostanikodkuće i prati FWF DJ setove, a o svim drugim detaljima se informiši na Facebook stranici Fresh Wave Festivala!