{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Frenkie i Billain premijerno na MTV-u predstavljaju mini film #DNA

Klix.ba
27.2.2015. u 16:16
21
27
Frenkie i Billain premijerno na MTV-u predstavljaju mini film #DNA
21
Frenkie i Billain premijerno na MTV-u predstavljaju mini film #DNA
Frenkie i Billain predstavljaju pjesmu "#DNA" sa istoimenog EP-a, a mini film koji prati priču o Frenkijevim počecima i muzičkom putu premijerno možete pogledati na MTV kanalu u ponedeljak, 2. marta, u 20:00 sati.
Nakon "Uz zvuk sirene" i "Gdje je ta bina", na red je došao treći i posljednji video za pjesmu "#DNA" sa istoimenog projekta na kojem su udruženim snagama radili Frenkie i Billain.

"Ovim spotom želimo da završimo to poglavlje i, kao što će te vidjeti, završavamo ga sa stilom. Tvrdim da je ovo jedan od najboljih videa na Balkanu i za to je zaslužna Nine Studios ekipa. Definitivno jedan od najzahtjevnijih spotova koji smo ikada radili", kazao je Frenkie.

Inače, video je sniman na lokacijama u Tuzli i oko nje, pored ekipe koja je radila na njemu, učestvovalo je i desetak statista.

"Pjesma '#DNA' je priča o mojim počecima i muzičkom putu. Dio toga je naravno fikcija, ali mislim da se svaki muzičar može pronaći u tekstu, jer smo se svi našli pred sličnim odlukama i dilemama. Na kraju bih zaista volio da ovaj video dođe do što više publike i doživi brojna emitovanja, jer ga stvarno vrijedi pogledati. Ekipa je uložila ogroman rad i na kraju smo faktički dobili mali film. Zapravo, ovo nije film nego pravi blockbuster!", kazao je Frenkie.

"#DNA" projekat je priveden kraju i Frenkie i Billain nastavljaju raditi na novim pjesmama i planiraju objaviti novi materijal u ovoj godini.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: